2777
2789
عنوان

زندگی پس از زندگی

244 بازدید | 35 پست

سلام

نامزدم کسی که عاشقشم و چندسال باهم هستیم بر اثر تداخل دارویی که بخاطر انفولانزا میخورد قلبش وایساد و مجدد احیا شد و الان حالش خوبه ولی بهمون شوک وارد شد واقعا

دیشب این اتفاق افتاد

کمتر از یک ساعت هم بیهوش بود ولی خیلی چیزا تعریف میکنه که دیده مثلا میگه من شمارو دیدم که دور ورم بودین و من به بدن خودم و به شما نگاه میکردم

میگه رفتم اون بالا و خیلی چیزا میدیدم از ابعاد رد شدم

گفتم یادمون نبودی میگه فقط به خدا فکرمیکردم و به اهداف این دنیا و جهان و به یاد شما نیفتادم دیگه میگه یه درک خیلی زیادی از جهان دنیا و خدا داشتم که نمیتونم بهتون توضیح بدم چی حس کردم

میگه اولاش همش عذاب بود عذاب بود و یهو تا به آرامش رسید دیگه آرامش بود فقط

میگه خیلی سخت گذشت انگار صد سال اونجا بودم نه کمتر از یک ساعت

تا اینکه برگشت و بیدارشد خیلی ناراحتم

یعنی ما آدما بعد از مرگ باهم نیستیم؟

من از مرگ نمیترسم ولی دلم میخواد من و اون تا ابد و اون دنیا باهم باشیم

کسی چیزی میدونه؟

سلام محتاج یه دعای کوچیکی ازتون هستم دعاکنید برای مامانم و خواهر برادرم

تو حالا این دنیاتو بگذرون

ببین ده بیست سال دیگه هنوز میخوای با نامزدت باشی؟ بعد به دنیای بعدی فکر کن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

و در پایان سلام و نور مهربانی خداوند برشما تابنده تر از همیشه

.

.

.

.

.

.

ملکا ذکر تو گویم که تو پاکیییی و خدایییی

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاش تعریف میکرد چیا دیده و شما واسمون اینجا میگفتی

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨

سلام خواهرم صوتهای 3 دقیقه در قیامت استاد امینی خواه رو گوش بدی خیلی چیزا دستت میاد بعدم ایشون فوت نشده فقط کمی عالم بالا رو درک کرده احتمال داره به مرور بیشتر و جزئی تر یادش بیاد بیا بازم برامون بگو

هنوز تو شوکه انگار فقط میگه انگار همه چیز میشنیدم انگار خاطرات زیادی بود انگار آدما و میشنیدم

تو حالا این دنیاتو بگذرونببین ده بیست سال دیگه هنوز میخوای با نامزدت باشی؟ بعد به دنیای بعدی فکر کن

😂😂😂آقا من دوسش دارم

سلام خواهرم صوتهای 3 دقیقه در قیامت استاد امینی خواه رو گوش بدی خیلی چیزا دستت میاد بعدم ایشون فوت ن ...

متشکرم میبینم اگه منبع دیگه ای داری هم بگو

چ جالب

توروخدا واقعا میگی؟

من نویسنده کتاب انگلیسی آب خوردنه هستم 🤓 آموزش کامل مکالمه و گرامر از پایه در۳۰ درس❌️هزینه قسطی.❌️ برای دیدن نمونه درس پیام بدید ایتا یا تلگرام در تاپیکام هست... 

بیشتر میگه اولش همش عذاب و زجر بود هی عذابها تکرار میشد و بعد ارامش خاص

میگه احساس رهایی داشتم انگار ابعاد دیگه رو میدیدم و مادیات و خانواده تو ذهنم نبود فکرم به خدا بود

😂😂😂آقا من دوسش دارم

میدونم داری

ولی یه سیبو میندازی هوا هزار بار چرخ میخوره تا بیاد پایین

۱۰ سال دیگه تو اصن یه آدم دیگه ای با افکار دیگه، همچنین نامزدت

همین دنیاتون اگر عاقبت بخیر شدین، ایشالا اونور هم میرید میفهمید چخبزه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
هنوز تو شوکه انگار فقط میگه انگار همه چیز میشنیدم انگار خاطرات زیادی بود انگار آدما و میشنیدم

کم کم همه چی یادش میاد.فقط خواهش میکنم اگه یادش اومد بگه مسخره ش نکنین.بذارین بگه.همش حقیقته.شما هم بیا اینجا واسه ما بگو.اگه گفتی تگم کنا.یادت نره

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
چ جالب توروخدا واقعا میگی؟

آره جدی میگم برای همین دارم حرص میخورم تایپیک زدم که نمیدونم الان یعنی واقعا حالش خوب شده یا باز یه وقت نره دیگه نیاد و هم فکرم شده پس بدونش چیکارکنم