2777
2789
عنوان

به شوهرم چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 52 پست
چشم عزیزم ممنون که راهنمایی کردین حالم واقعا خوب شد

خواهش میکنم

ببین من خودم ارتباطم با همشون خوبه

گاهی تیکه و کمایه هم میشنوم بعد به شوخی به شوهرم میگم دیدی فلانی خواهرشوهر بازی درآورد به خنده میگم

هم دارم پیام رو بهش میرسونم که همچین چیزی گفته شده بهم

هم دعوا راه ننداختم

تا جاییکه میشه و میتونی در حد معقول ارتباط داشته باشین مثلا هفته ای یه بار دو هفته یه بار برین پیششون

با شوهرت برو که تنها گیرت نیاره چیزی بهت بگه

چون همین ارتباط ها و دوستی های خیلی شدید کارساز میشه با همه کلا همینطور باش

دوست، جاری، خواهر و مادر شوهر

هر چقد بیشتر ادما حرف بزنن بیشتر موضوع و چالش بوجود میاد برا ناراحتی و بحث

یه چیز دیگم اینکه من کلا نمیپرسم کی چیکار کرد یا نکرد

پیگیر زندگی دیگران نیستم و بهشونم میگم همونطور که خودم کنجکاو نیستم زیادم مایل نیستم بقیه ازم بپرسن

بعد شوهرتم بنده خدا گفت باشه تو هم بیایعنی چیز خاصی نیستنخواستی هم نروبهش بگو من مطمئنم خودتون یه جن ...

مشکل تینجاست خیلی عجولم. اگه شوهرم مخالفم باشه دعوا میکنم و زود عصبی میشم زودم پشیمون میشم.

مولا چند ساعت پیش به شوهرم گفتم تو که قرار بود منو ببری مشهد چیشد پس هفت ماه از قول دادنت گذشت ها. گفت کار دارم. منم دعوا کردم قهر کردم. اما اون بازم با شوخی و خنده و مسخره بازی اومد گفت بابااا حتما میبرمت صبر کن کار هام تموم بشه

تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... " (سهراب سپهری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا این مادرشوهرم هم جنس شناسه. درسته با هم قهریم و از هم بدمون میاد اما من هر چی خوردنی باشه بر ...

خب دیگه پس خوبه

کار خوبی میکنی همینکه براشون میفرستی تو رو تو چشم شوهرتم خوب نشون میده

مهمترین شخص که باید به چشمش خوب بیای همین شوهرته

میتونم بپرسم سر چی قهرین؟ شاید اون قهر نباشه اصلا😂

مشکل تینجاست خیلی عجولم. اگه شوهرم مخالفم باشه دعوا میکنم و زود عصبی میشم زودم پشیمون میشم. مولا چ ...

ببین عزیزم تو حق داری

از این جهت که قولی بهت داده شده و انتظار داری انجام بشه

ولی میتونی شوهرتم درک کنی تا کاراش روبراه بشه بعد با خیال راحت جفتتون برید

اره ممکنه طول بکشه ولی بکم دیرتر با فکر اسوده سفر کردن بهتر از زود رفتن و تو فکر بودن و دغدغه کار داشتن نیست؟؟؟

بعدم خداروشکر شوهرت مسائل و چالشها رو با شوخی رد میکنه

تو هم اینطور باش

امروز یه نفر دیدم خانمش از خواب بیدارش کرد گفت کیه داره زنگ میزنه بهت

مرد عصبی شد تلویزیون رو شکوند دستش شیشه برید

عصبی بودن تو زندگی اصلاااا خوب نیست

سعی کن روی خودت کار کنی

که فضای خونه تنشی نباشه

مثلا به جای اینکه تو قرار بود ببری مشهد

بگو خانواده ما(من و تو) قرار بود بره مشهد هااا

چیشد پس

یا به شوخی بگو حالا من هیچی امام رضا و مشهدیا دلشون برام تنگ شده

نهکه خیلی طرفدار دارما واسه اون میگم😁

یا مثلا بگو امروز تو اخبار خبر مهمی اعلام شد دیدیش؟؟؟؟ اگه گفت نه چی بود؟ بگو مجری داشت میگفت خانم و اقای فلانی میخواستن برن مشهد ولی به دلایل نامعلوم این سفر به تعویق افتاد

یا بگو مسئول شرکت هواپیمایی خودشو آتیش زد

اگه گفت کی؟ کجا؟ چی؟ بگو گفتن چون زمان طولانی لی هستش که برا دو نفر بلیط گذاشتیم کنار بیان بخرن برن هنوز نیومدن

میتونی هر هفته یا ماه با یکی از این حرفها بهش یاد اوری کنی قرار بوده بریم مشهد

هم پیامو میرسونی هم دعوا نشده

کلی مثال های دیگه ام هست

خب دیگه پس خوبهکار خوبی میکنی همینکه براشون میفرستی تو رو تو چشم شوهرتم خوب نشون میدهمهمترین شخص که ...

نه قهره اونم

قضیش خیلی مفصل و طولانیه تاپیک هامو بخون

تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... " (سهراب سپهری

مثلا به جای اینکه تو قرار بود ببری مشهدبگو خانواده ما(من و تو) قرار بود بره مشهد هاااچیشد پسیا به شو ...

وای چه خوب. اما میدونی اگه منم با شوخی خنده بگم اصلا نمیبره و جدی نمیگیره