2777
2789
عنوان

بازی نهنگ آبی رو یادتونه

| مشاهده متن کامل بحث + 850 بازدید | 48 پست

مراحلش چطوری بود مگه؟؟؟

چی باعث شد که خالتون بکشه

خب تو بازی هم گفته باشه مامانتو بکش چرا قبول کرده اونم چه دلیلی داشته این بازی اینقدر تأثیر بزاره مگه تو بازی چی بهشون میگفتن؟؟؟

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مراحلش چطوری بود مگه؟؟؟چی باعث شد که خالتون بکشه خب تو بازی هم گفته باشه مامانتو بکش چرا قبول کرده ا ...

ی بازی ژاپنی بودتو روبیکا دیدم اسمش اینه پدرومادرت بکش. ایناهمش نقشه و هدفهای مقرضانه اس پشت این بازیا

خدا رحمتشون کنه روحشون قرین آرامش باشه الهییعنی پسر خالتون مامانشو کشته ؟ هیچوقت نفهمیدم این بازی چی ...

بزن گوگل ببین من الان زدم فهمیدم یه نفر بخاطر خالی کردن حرصش سر استادش(چون استادش بخاطر یه دختر اخراجش کرده بود) این بازی رو ساخته و باعث مرگ بچه ی استادش شده

ی بازی ژاپنی بودتو روبیکا دیدم اسمش اینه پدرومادرت بکش. ایناهمش نقشه و هدفهای مقرضانه اس پشت این باز ...

خب میگم تو بازی هم همچین چیزی بگه چرا باید این کارو بکنه؟؟

حتما یه دلیلی داره دیگه یا یه چیزی بهشون میگن یا تهدیدی چیزی وگرنه چرا اینجوری میشه؟؟

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
اره هکش کردن گفتن اطلاعاتتو پخش میکنیم

احتمالا تهدید های خیلی بیشتری هم بوده چون کسی برا یه تهدید اینجوری مادشو نمیکشه حتما خیلی چیزای دیگه هم بوده خب مگه یه اطلاعات چقدر مهمه که به خاطرش این کارو بکنی

فوقش پخش میشد کلاهبرداری و ....میشد یا آبروش میرفت ولی بهتر از این کار بود که

من احتمال میدم تهدیدات خیلی بیشتر بوده

حداقل میخواستی طبیعی جلوه بدی میگفتی امسال ۶ مین سالگرد فوتشه

این بازی مال سال ۹۶ ۹۷ اینا بود نه ۱۴۰۲😐😑

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠