2777
2789

رفته بودن دیدن دوستم تو خونه مادرشوهرش

(خونه مادرشوهرش نزدیک ماهست)

بعد هی جلوی دوستم از من تعریف میکرد

حس میکنم دوستم ناراجت شد از دستش

من به نظرتون چی باید میگفتم یا چکار میکردم؟

یا به من ربطی نداشته و بی خودی حساسم ؟

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منظورداشته کوخی بوده دیگ

نمیدونم اومدم خونه فکر کردم نکنه میخواست دوسمو بکوبه از من تعریف میکرد اونم ناراحت شد

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

من بودم یه جوری دوستمو عزیز میکردم اون وسطمثلاً میگفت ماشاءالله چه خانوم و مهربونی میگفتم ممنون به پ ...

آره این دفعه باید اینطوری بگم خوشم نیومد از رفتارش

از الان دنبال دستکاری روانی کردن دوستته با حس کمبود دادن و مقایسه کردن

اره دقیقا بنده خدا دوستم انقدر خانم خوب و صادقیه

داشته مهموننوازی میکرده، یعنی از این کار خوب هم باید برداشت بد کرد؟😳😳

جدی ؟

خداکنه اینطوری بوده باشه