2777
2789
عنوان

سخنی با خدا بنویس 🤲🏻🌈🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 70 پست
حرفاتون مسکن موقتیهپس چرا فقط برای من اینطوره وقتی شرایط بد میشه منم بد میشم ناخوداگاه هم این دنیا ر ...

این حرفو نزن عزیزم اگر معانی قرآن رو بخونی خدا واسه تک به تک سوالاتت که سوال های آدم های زیادی توی طول تاریخ بوده جواب بهشون داده اگر منم دارم حرفی می زنم از حرف های خودش دارم وام می گیرم از خودم جوابی نمیدم منم دیدم آدم هایی که مرفه زندگی میکنن از زمین و زمان براشون پول می باره اما خدا این رو نعمت نمی دونه و اتفاقا مایه ی دردسر اون آدم میدونه می دونی چرا؟

توی قرآن گفته شده حسرت آدم های پولدارو نخورید گاهی برای اینکه صدای اون آدم ناسپاس رو نشنویم هر چی میخواد رو بهش میدیم تا دیگه درگاه الهی ما پیداش نشه چون از صداش متنفریم و بعد که از دنیا رفت حساب کتاب تمام پول ها و ثروت ها که شامل مال و فرزند و سلامتی هم میشه همه رو اون دنیا ازش میگیریم که برای چه کاری صرف کرده آیا دست مستمندی رو گرفته یا نه اگر فقط پول جمع کرده باشه و به فکر خوشگذرونی باشه همون پولها رو با آتش جهنم به بدنش داغ میکنیم و باید عذاب بکشه هر نعمتی پرسش میشه که برای چی صرف شده و خیلیها هم هستند که نمیتونن جواب بدن و هزاران هزار سال گرفتار میشن و باید تاوان پس بدن اتفاقاً کسانی که صبر پیشه بکنند و توکلشون به خدا باشه اگر از امتحان صبر خدا سر بلند بیرون بیان خدا براشون جبران میکنه این حرف من نیستا حرف خداست منتها صبری که با توکل همراه باشه و خدا خودش گفته که در مشکلات به صبر و نماز پناه ببرید.روزی کم حلال خیلی شیرین تر و پر برکت تر از خوردن مال حرومه گاهی ممکنه توی سرنوشت طرف کم روزی بودن حک شده باشه که انتخاب روح خود اون فرد برای رشد کردنه این عذاب نیست یه مسیره ممکن هم هست خدا میخواد امتحان کنه که اصلا طرف صلاحیت داشتن ثروت زیاد رو داره و اگر بهش بده پاشو کج نمیذاره یا نه؟ اونم به خدا از محبتشه که نمی خواد بنده اش رو حیف این عالم ناچیز بکنه نمی خواد یک امر اون دنیا به خاطر حساب کتابی که می دونه بنده اش نمی تونه پس بده عذاب بکشه نمیخواد بنده اش خودشو تباه کنه به خدا اگر حکمتها و محبتهای خدا رو میفهمیدیم عاشق خدا میشدیم چون علمشو نداریم فکر میکنیم داره در حقمون جفا میشه ولی واقعیت چیزی نیست که به چشم میاد به همون اندازه که عدالت عینا اون چیزی نیستش که توی این دنیا معنی میشه اونور محل آرامشه نه این دنیا

این حرفو نزن عزیزم اگر معانی قرآن رو بخونی خدا واسه تک به تک سوالاتت که سوال های آدم های زیادی توی ط ...

حرفهاتون کاملا درسته

من از خدا پول نخواستم و نمیخوام

من چیزایی رو خواستم که برای دیگران معمولیه اینقدر که به چشم نمیاد اگه بگم چیا میخوام باورتون نمیشه

من مشکلاتم باعث شده اعتقاداتمو از دست بدم

حدی که دوست ندارم شرایطش باشه نمیخوام برم کربلا

چیزی که خیلیا دوست دارن و آرزوشونه اما من اعتقادی ندارم

پس من که تو سختی م و نعمتارو یکی یکی داره ازم میگیره

با همون آدم که بواسطه نعمتهاش قرارررره بره جهنم فرقی نداریم

هردو بی اعتقادیم و میریم جهنم

منتها من این دنیامم تو سختی بودم اما اون انسان حداقل اینجارو لذت برده هرچند کوتاه و فانی بوده.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرفهاتون کاملا درستهمن از خدا پول نخواستم و نمیخواممن چیزایی رو خواستم که برای دیگران معمولیه اینقدر ...

من نمی دونم مشکلاتتون چیه عزیزم که فکر میکنی چیزهایی که از دستتون رفته قطعا به صلاحتون بوده که باشن ولی اینو بدون عزیزم که خدا نعمتها رو بخاطر سنگدلی و بی اهمیت بودن از آدما نمیگیره اصلا در وجود خدا بدی و اینطور صفتها جایی نداره هر چه هست همه خوبیه گاهی چینش مسیر برای رشد هر چه بیشتر بشر توی زندگیش و سرنوشتش عوض میشه از کجا میدونی که اگر اون نعمت هایی که میگید دیگه نداری باهاش زندگیتو نابود نمی کردی من مطمئنم خدا هنوز بهت امید داره که حکمت کارهاش رو متوجه بشی و بدونی که کارهاش از روی علاقه است

این دنیا رو خود خدا آفریده قطعا به سرنوشت تصمیم هایی که ما میگیریم یا توی زندگیمون آگاهه روح ما بریده ای از خداست که نواقصی داریم و کامل نیستیم و اتقدر خمیر مایه داریم که بتونیم با توکل و تلاش توی این دنیا با وجود همه ی نواقصمون رشد کنیم و خدا هم داره در اصل داره به ما کمک میکنه که به عیار واقعیمون که لایقشیم برسیم.

چرا فکر می کنی خدا از تو بریده و تو رو بی اعتقاد میدونه من مطمئنم یه جایی توی زندگیت به محبت خدا پی می بری فقط کافیه با چشم های باز و بدون قضاوت به دلیل کارهاش فکر کنی و به اندازه ی خودت به خدا اعتماد داشته باشی

نشونه ی کمک امروز خدا هم منم منی که اصلا نی نی سایت سالی یه بار به زور میام الان به خاطر یه سرچ سر ا ...

چقدر زیبا حرفتون بعد ۱۵ روز از فوت پدرم کمی ب دلم ارامش اورد

خدا ب دلت ارامش بده انشاالله

😔😔😔

بذار یه چیزی برات تعریف کنم از بچگی عاشق یه کاری بودم که تمام دوران نوجوونی و جوونیمو صرفش کردم آموزش دیدم تلاش کردم الان ۳۵ سالمه و بهش نرسیدم راستش دروغ چرا وقتی تلاش کردم و نشد اونم این همه سال خیلی ناراحت بودم دلم میخواست بدونم چرا نمیشه یه شب خواب دیدم بهم گفتن که این کاری که داری براش تلاش میکنی مسیر تو نیست رهاش کن یادمه من به اون خانومی که اینو توی خواب بهم گفت گفتم که لطفاً کاری کن همین بشه مسیرم من براش خیلی زحمت کشیدم اونم یکم فکر کرد وبهم گفت اگر میخوای به این کار برسی باید مسیر دیگه ای رو انتخاب بکنی دانش آموخته فلان رشته باشی تا بتونی از اون به این کار هم دست پیدا کنی اینم بگم سالها رزومه پر کردم در حالی که هم از نظر علمی و دانشگاهی و هم از نظر رتبه در جایگاهی بودم که توی شغلهای خوبی استخدام بشم برای اینکه به این علاقم دست پیدا کنم اگر بگم بالای ۱۰ تا آموزشهای علوم مختلف رو دیدم دروغ نگفتم اما بازم نشد که بشه اومدم کارمند بشم سالها رزومه پر کردم اما بازم نشد انگار یه نیرویی نمیذاشت من استخدام بشم و برام خیلی عجیب بود بارها رزومه دادم برای کارهایی که حتی از مدارک علمی من خیلی سطح پایینتری رو میخواستند اما باز هم نمیشد که بشه قشنگ مطمئن بودم که خواست خداست که نشه همیشه سعی میکنم اینجور موقعها از خودش بخوام که بهم کمک کنه بفهمم چرا نمیشه خودش راهنماییم کنه (باید از خدا بخواهیم تا راهنمایی بشیم حالا توی خواب یا از زبون یه دوست یا هر چیز دیگه کمک و راهنمایی می رسه به این ماجرا باید اعتقاد داشته باشی) یه شب که دیگه خسته شده بودم این درخواست از خدا کردم و خوابیدم توی خواب چیزی بهم نشون داد که جوابمو کامل با جزئیات گرفتم که چرا نمیشه و متوجه شدم که واقعاً از لطف و محبتش بوده که نمیخواسته من شاغل بشم به دلایلی که حالا یکم شخصیه و اگر منم جای خدا بودم دقیقاً همین کارو برای بندهام میکردم از نظر ما آدما این شاید یک جور جفا باشه که بعد از ۳۵ سال دوندگی این همه تلاشو هزینه کردن و درس خوندن به چیزی که آدم میخواد نرسه شاید جفا به نظر برسه اما خدا دلیل محکم دیگهای داشته که من ازش خبر نداشتم و خوشحالم که نذاشته بشه الانم که دارم باهات حرف میزنم هنوز مشکلم بعد از این همه سال حل نشده ولی با خوندن قرآن یاد گرفتم که خدا بدمونو نمیخواد شاید اصلا زمانش نرسیده و من باید از مسیر دومی که خدا در نظر گرفته برم تا به مقصدی که میخوام برسم شاید عجیب باشه ولی توی خواب وقتی مسیر دوم رو بهم گفتن بیدار که شدم و بهش فکر کردن دیدم اتفاقاً این مسیر دوم که بهم پیشنهاد شده باعث میشه اگر به نتیجه برسم موفقیت خیلی بیشتری نسبت به مسیر اول دست پیدا بکنم چیزی که مثل یک درخت در برابر یک جنگله ظاهر این نشدنها و حکمتش تلخه ولی در اصل ک موفقیت بزرگتر و شیرینتر مسیر سختی داره اما اگر برسیم برامون خیلی خیلی بهتره و منفعت بیشتری داره. احساس میکنم خدا به جای یه درخت گاهی برامون یه جنگل در نظر گرفته شاید دیرتر بهش برسیم اما شاید ایراد از خودمون باشه که برای یک چنین کار سختی آمادگی نداشتیم و نیاز بوده که روحمون رشد کنه تا این رو بفهمیم اگر دو سال پیش از من میپرسیدی این جوابهایی که الان دارم بهت میدم و نمیدادم هرچی بیشتر آدم به خدا اعتماد کنه و خودشو دست خدا بسپاره مسیر هموارتر میشه این یه واقعیته و دیگه اون سیکل معیوب اتفاقات بد و تکرار شونده دیگه نمیافته و آروم آروم ازش در میاد تا درسشو نگیریم رد نمیکنیم

کلاس پنجم اگر باشیم و این دنیا رو ترک کنیم قطعاً اونور حالمون با خودمون بهتره تا اینکه نهایتاً یه کلاس اولی باشیم که نتونستیم مراحل بعدی رشد رو طی کنیم و توی همون مقطع به اون دنیا رفتیم و قطعا غلطه می خوریم که چرا بیشتر برای رشد روحمون تلاش نکردیم

بذار یه چیزی برات تعریف کنم از بچگی عاشق یه کاری بودم که تمام دوران نوجوونی و جوونیمو صرفش کردم آموز ...

خیلی خوب و آرامش بخشه پست هاتون

اما مشکلات من میدونین چی هستن؟

ابتدایی ترین نیازهای یه انسانه

مثلا تصور کن دورازجون نمیتونی نفس بکشی

کاری که میلیاردها ادم حتی بچه ها دارن انجامش میدن

بعد بخاطر همین مشکلت نتونی کار کنی

بعد بخاطر همین مشگلت بجه دار نشی

بعد بخاطر همین مشکلت سرزنش بشی از طرف دیگران

بعد همین بیماریت هزارتا بیماری و مخدودیت دیگه براتون بیارن

جسمت داغون

روحت داغون

مخدویتهای زیاد

اینا از یادت میبره اصلا خدایی هم بوده

من که یادم نرفته بوده

پس چرا اون منو فراموش کرده

بابا حداقل یه جا رو درست کنه هر روز بدتر از روز قبل

سخت تر

دیگه تا خرخره ام رسیده

حتی خود کشی هم گاهی چاره نیست

خب من همین الانشم تو جهنمم

خیلی خوب و آرامش بخشه پست هاتوناما مشکلات من میدونین چی هستن؟ابتدایی ترین نیازهای یه انسانهمثلا تصور ...

عزیزم درکت می کنم منم فقط یکی از مشکلاتمو گفتم راستش منم اگه همه ی مشکلاتمو بگم تازه متوجه میشی اوضاع منم هیچ خوب نیست می دونم این چیزا روحیه ی آدمو واسه جنگیدن ضعیف میکنه حرف شنیدن ها نشدن ها بیماری ها بچه و ... که راستش منم درگیرشم ولی چه میشه کرد جز جنگیدن و توکل کردن و تلاش. دختر عمه ی من مشکل قلبی داره و بهش گفتن بچه دار نباید بشه سالها از ترس این مورد با کسی وارد رابطه نشد چون فکر می کردی مردی پیدا نمیشه که بچه نخواد تهشم با کسی ازدواج کرد که اصلا بچه براش مسئله نبود هر مشکلی تا یه جایی میشه براش راه حل پیدا کرد یه سری از مشکلات تو هم قابل حله این طوری هم که فکر میکنی حل نشدنیه نیست خیلی ها دورکاری انجام میدن حقوقشون از حضوری هم حتی بیشتره کارایی مثل فتوشاپ تدوین بزنی نت واسه دورکاری پول خوبی میدن و اتفاقا الان خیلی خواهان داره بقیه ی مشکلاتتم خدا بزرگه نا امیدی از شیطانه انقدر به زمزمه های شیطان گوش نده کار شیطان جدا کردن انسان از خداست تا انسانو گمراه کنه چون قسم خورده که انسان رو به تباهی برسونه با خدا آشتی کن بهش اعتماد کن بذار خودش برات بچینه تلاش از تو برکت از خودش

راستی یه چیز بهت بگم می دونستی روح آدم هایی مثل تو خیلی بزرگتر از آدم های عادی بدون این مشکلاته؟ روح های اعظم این مسیر رو برای زندگی توی دنیا انتخاب می کنن کار هر روحی نیست قطعا ظرفیت روحیش رو داشتی که اجازه ی این انتخاب بهت داده شده نمی دونم اینو گفتم یا نه ما خودمون انتخاب می کنیم توی دنیا چه مسیر و مشکلاتی داشته باشیم قدرت انتخاب بهمون داده شده و انتخاب خدا صرفا نیست. احتمالا برای رشد روحت احساس کردی از پس این مسیر بر میای جایی می خوندم که می گفت اگر قدرت تحمل یا حل مشکلاتمون نداشته باشیم اصلا اون مشکل از مسیرمون کنار میره

واقعا خیلی سخته مشکلت عزیزم روح خیلی بزرگی داری شک ندارم شاید باید حتی راهنما و یاری دهنده ی بقیه باشی ولی خودتو کم میبینی و خدا رو دستکم میگیری مطمئن باش اگر به خدا و انتخاب روحت ایمان داشته باشی مسیرتو توی این دنیا راحت تر طی میکنی یه آقای نابینایی رو توی اینستا می شناسم که همیشه در حال روحیه دادن به مردمه حرف هایی می زنه که انگار نه انگار نقص عضو داره نه میتونه ازدواج کنه نه حتی یه کار معمولی داشته باشه تونم یه مرد ولی اتقدر روحیه و حال خوبی داره و اونایی که نا امیدن دعوا میکنه که اگر وضعیت زندگیشو نشون نمی داد شک می کرد که شاید وضع خوبی داشته باشه حداقل ولی اونم نداشت کسی توی این عالم بی مشکل نیست برای بعضی ها از جهشی از کلاس سوم شروع میشه برای بعضی ها از پیش دبستانی ولی با اعمال شاقه که اگر از پسش بر نیان عذاب می کشن ولی بقیه نهایتا کمتر رشد کردن اگه زیاد جلو نرن

این دنیا رو اگر درک کنیم که محل گذر و امتحانه نه زندگی نهایی بشر و انقدر براش حرص نخوریم چیزهای دیگه ای رو می بینیم که تا الان شاید حتی درکشون نکردیم راه هایی برای آدم باز میشه که به خودمون میگیم چرا تا الان ندیده بودم خدا ان شاءالله بهت دلیل حکمت کارهاش و آرامش و صبر عطا کنه تا اون دیتای اصلی برات باز بشه و ببینی اون چیزی رو که اون دنیا درکش کردی

ممنون من پستهای امشب شمارو به فا ل نیک میگیرم

خواهش می کنم منم اومدن اتفاقیم به نی نی سایتو به ف ال نیک میگیرم ❤️😊

امیدوارم خودتو دوست داشته باشی و به حرف اطرافیانت که آزار میدن به چشم یه مانع بی ارزش برای پریدن به سمت و آغوش خدا نگاه کنی نه گیر کردن و غصه خوردن برای حرفایی که تو رو از رشدت و از خدات که عاشقته و به وجود جنگنده ات افتخار می کنه دور کنی