2777
2789
عنوان

دعا نویس گفت همزاد داری

103 بازدید | 26 پست

خواهرم چندساله هرشب خواب بد میبینه یادمه از وقتی بچه بودم

همش با ترس و گریه و اینا از خواب بیدارش میکردن

الان چندساله که دانشجویه هرشب تو خوابگاه خواب میبینه دوستش بیدارش میکنه

به دوستش زنگ زدم گفت تروخدا براش یکاری کنین خیلی اذیته یدفعه خدایی نکرده ا ترس تو خواب سکته نکنه

اونجا یکی از دوستاش بردتش پیش دعانویس همون شهر گفته یه جن عاشق یا همون همزاد داری

بخدا هنگم نمیدونم چی ددرسته چی غلط خیلی داره عذاب میکشه تو خوابگاه خیلی مسخرش میکنن نمیدونیم دیگه چیکار کنیم چندباری براش دعا گرفتیم ولی خوب نشده

تروخدا کمک کنین

واسه کسی که از ارتفاع بترسه بالا اومدن یه اشتباه محضه  

همون دعاها رو براش گرفتید که به این روز افتاده بدبخت

آخه چرا میرید سمت دعانویسی...

کانال استاد کاوه رو سرچ کن تو یوتوب ببین

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

اگه کارای منفی داره مثل دروغ گفتن خود..رضایی حتما بزاره کناره شروع کنه ب قرآن و نماز خیلی خوب میشه

سوره ی بقره باز کنه اسپند دود کنه هر شب

“اینجا هستم تا حس خوب و نیت‌های خیر رو با شما شریک بشم. هدفم گسترش آرامش و شادیه بیایید دنیارو زیباتر کنیم^💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خودتو درگیر وابسته اینا نکن یک مشت خرافه پولکی پول پرست اسم مادرتو بگی تمومه درگاه هات باز بشن تمومه

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

همون دعاها رو براش گرفتید که به این روز افتاده بدبختآخه چرا میرید سمت دعانویسی... کانال استاد کاوه ر ...

آخه قبل دعا هم همین بود اونو گرفتیم که شاید بهتر بشه

اگه کارای منفی داره مثل دروغ گفتن خود..رضایی حتما بزاره کناره شروع کنه ب قرآن و نماز خیلی خوب میشه س ...

ممکنه اینام باشه ولی نمازشو میخونه

همزاد داری طلسم داری اکثرشون ادعای موکل دارن

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

همزاد داری طلسم داری اکثرشون ادعای موکل دارن

خب الان بنظرت ما چیکار کنیم این خواهرم دیگه واقعا خسته شده فک کن هرشب خواب وحشتناک ببینی

آخه قبل دعا هم همین بود اونو گرفتیم که شاید بهتر بشه

قبل دعا هم مشکلی نداشته خواهرتون

همزاد اصلا کاری به کار آدم نداره، دعانویس شیاد اینو گفته که بتونه کرم بریزه بهش و خواهرت رو بدبخت کنه، بعدشم ازتون پول دربیاره

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

خب الان بنظرت ما چیکار کنیم این خواهرم دیگه واقعا خسته شده فک کن هرشب خواب وحشتناک ببینی

بخوای کمکت کنم از این شرایط دربیاید فقط اون تنها نیس

قبل دعا هم مشکلی نداشته خواهرتونهمزاد اصلا کاری به کار آدم نداره، دعانویس شیاد اینو گفته که بتونه کر ...

خب الان چیکار کنیم خوب شه دوستش زنگ زد بهم گفت خیلی داره اذیت میشه یکاری براش کنین

میتونی کمکم کنی؟

قابل لایق بدونی

خب الان چیکار کنیم خوب شه دوستش زنگ زد بهم گفت خیلی داره اذیت میشه یکاری براش کنین

اول دعاهایی که گرفتید باید باطل بشه

چون هر کدوم از این طلسمها در اصل یه نوع جن خادم دارن، اونا وصل شدن به خواهرت و همونان که اذیتش میکنن.

راهحلش رو میفرستم عزیزم، حتما تا جایی که میتونه باید انجام بده مطمئن باشه جواب میده و ثابت شدهست.