2777
2789
عنوان

بچه ها نی نی یار ها کجا هستن نی نی یار پنج یا نی نی یار شب

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 51 پست
سلاااام عزیزدلم مشتاق دیدار😍❤️

فدات بشم جات خیلی خالی بود این مدت از بچه ها پرسیدم حالتو گفتن ازمون داری یه مدت نمیای

حسابی خوش برگشتی🥰🥰🥰

اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      

یدونه نی نی یار داریم گل خانوم نی نی یار خالیو بزنی همونه فقط

آره میدونم عزیزم ولی نی نی یار ۵ خیلی مهربون بود

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره از عکس کاربرا آلبوم درست میکرد🤣🤣

چه اوضاعی بود اون موقع وای😂😂😂😂😂😂😂😂😂

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍

امروز هم من تاپیک فرستادم برای حذف در بازه زمانیکه خودشون مشخصکردن ولی پاک نکردن😑

تنت به ناز طبیبان نیازمند مباد ...                                 سال بعد میام با یه خبر خوب✨️

فدات بشم جات خیلی خالی بود این مدت از بچه ها پرسیدم حالتو گفتن ازمون داری یه مدت نمیای حسابی خوش برگ ...

قربونت برم عزیزممم دلم خیلیییی واستون تنگ شده بود🥲❤️

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

قربونت برم عزیزممم دلم خیلیییی واستون تنگ شده بود🥲❤️

منم 🥺🥺🥺😍😍😍😍

اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      

تو این مورد جواب نمیدن دیگه انگار کاربری همشون یه دونه شده همشون با اون یه کاربری میان ۵ نمیدونم انگ ...

آره نی نی یار ۵ خیلی مهربون بود ولی انگار نیستن

مشخص نیست رفتن یا همون اونان در کل مثل قبلا چهار تا نی نی یار نداریم همشون یکین حتی نی نی یار حذف تا ...

ببخشید عزیزم الان چطوری تاپیک رو پاک میکنن

منم 🥺🥺🥺😍😍😍😍

🥹🫂❤️

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

ببخشید عزیزم الان چطوری تاپیک رو پاک میکنن

روزای زوج از ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۲ و ۱۴ تا ۱۵ باید لینک تاپیکتو بفرستی به خصوصی @niniyar

ارسال پیام میزنی و لینکتو میفرستی عزیزم

مضخرف شده منم شاید در روز یکی دو بار سر بزنم اونم دو سه تا تاپیک میبینم و میرم

باز من میرم تو تاپیک ها میگردم دیدم اصلا نی نی یار نیست

امروز هم من تاپیک فرستادم برای حذف در بازه زمانیکه خودشون مشخصکردن ولی پاک نکردن😑

الان چطوری تاپیک رو میترکونن؟ همه چیز تغییر کرده

دیگه اکثر کاربرای قدیمی رفتن😅

چقدر اون موقع نی نی سایت قشنگ بود چقدر الان دلگیر شده