من یک مدتی خیلی کمتر میومدم نی نی سایت الان چند روز هست به سایت زیاد سر میزنم ولی اصلا نی نی یار ۵ با نی نی یار شب رو ندیدم رفتم کاربریشون ولی خبری نبود یعنی نمیان تو سایت؟ چقدر سایت عوض شده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فدات بشم جات خیلی خالی بود این مدت از بچه ها پرسیدم حالتو گفتن ازمون داری یه مدت نمیای حسابی خوش برگ ...
قربونت برم عزیزممم دلم خیلیییی واستون تنگ شده بود🥲❤️
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE
|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکردم•| goftino.com/c/xJbnEE
روزای زوج از ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۲ و ۱۴ تا ۱۵ باید لینک تاپیکتو بفرستی به خصوصی @niniyar
ارسال پیام میزنی و لینکتو میفرستی عزیزم