2777
2789
عنوان

بچه ها نی نی یار ها کجا هستن نی نی یار پنج یا نی نی یار شب

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 51 پست

تو این مورد جواب نمیدن دیگه

انگار کاربری همشون یه دونه شده همشون با اون یه کاربری میان

۵ نمیدونم انگار رفتن شایدم هستن زیاد صمیمی نیستن دیگه با کاربرا

ترکم 🙂‍↔️ با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آره واقعا نمیدونم کجان نی نی یار ۵ خیلی مهربون بود

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
همشون شدن یه کاربری به اسم niniyar

فکر کردم از سایت رفتن

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍
همه ی کاربری هاشون ادغام شده تو یه کاربری

مرسی ممنونم گفتین آره این نی نی یار جدید رو میشناسم

فکر کردم از سایت رفتن

مشخص نیست رفتن یا همون اونان در کل مثل قبلا چهار تا نی نی یار نداریم همشون یکین حتی نی نی یار حذف تاپیک هم همون niniyar

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

سیسی کجای کاری فقط یه نی نی یار موجوده اینجا اونا کلا رفتن😂🤝🏻

واقعا انگار میگی این سایت یکجور دیگه شده ولی اونطوری بهتر بود😁

همشون شدن یه کاربری به اسم niniyar

سلام عرض شد یاسی جانم

اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      

سلام عرض شد یاسی جانم

سلاااام عزیزدلم

مشتاق دیدار😍❤️

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

الان فقط یه دونه نی نی یار داریم@niniyar rکاری داری به ایشون بگو

آره عزیزم میشناسمشون فقط تعجب کردم بقیه نی نی یار ها کجان