2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه ۱۵ هفته به بعد معلوم میشه

من 13هفته رفتم احتمال پسر داد بعد سه روز بعد جای دیگر رفتم اونم احتمال پسر داد حالا نمیدونم سونو ها خوب بودن احتمال سون درسته یا خیر

من 13هفته رفتم احتمال پسر داد بعد سه روز بعد جای دیگر رفتم اونم احتمال پسر داد حالا نمیدونم سونو ها ...

چرا انقدر سونو؟؟

انقدر سونو اگه دکتر نگفته نده برا جنین خوب نیست از حد نرمال زیاد باشه

چرا انقدر سونو؟؟انقدر سونو اگه دکتر نگفته نده برا جنین خوب نیست از حد نرمال زیاد باشه

خودم رفتم دکتر نگفته بود چون احتمال داد گفتم برم ببینم مطمعن بشم چی هست دوباره اونم احتمال داد

خودم رفتم دکتر نگفته بود چون احتمال داد گفتم برم ببینم مطمعن بشم چی هست دوباره اونم احتمال داد

دیگه نرو عزیزم ۱۸ هفته انومالی میری دقیق بهت میگه

انشالله اول سالم باشه بعد هرچی دوس داری باشه

دیگه نرو عزیزم ۱۸ هفته انومالی میری دقیق بهت میگه انشالله اول سالم باشه بعد هرچی دوس داری باشه

اره دیگ نمیرم میمونم انومالی دستت درد نکنه عزیزم

به نظرت امکان داره تو غربالگری یکچیز دیگ بگه چون دوتا سونو پسر گفته

اره دیگ نمیرم میمونم انومالی دستت درد نکنه عزیزمبه نظرت امکان داره تو غربالگری یکچیز دیگ بگه چون دو ...

منم واقعا دقیق نمیدونم

منبچه اولم ۱۵ هفته رفتم سونو اونمچون خونریزی کردم جنسیت و گفتن درست بود

الانم ۱۰ هفته م دوهفته دیگه ان تی دارم یه سونو گرافی نوبت گرفتم حالا شنیدم میگن تشخیص جنسیتش تو ۱۲ هفته درسته

هرچند من انشالله اول سالم باشه بعد دختر انشالله هرچی صلاحمه فقط سالم باشه

اره دیگ نمیرم میمونم انومالی دستت درد نکنه عزیزمبه نظرت امکان داره تو غربالگری یکچیز دیگ بگه چون دو ...

سلامتی انشاالله حتما یدونه پسر داری انشالله صحیح و سالم هر چی دلت بخواد اون بشه منم ی دختر دارم دوست دارم اینم پسر شه

سلامتی انشاالله حتما یدونه پسر داری انشالله صحیح و سالم هر چی دلت بخواد اون بشه منم ی دختر دارم دوست ...

انشالله هرچی قسمته اول سالم باشه

من واقعا برام فرق نداره پسر هم باشه خوشحال میشم چون پسرم درآینده داداش داره

ولی چه میشه کرد آدمیزاد همیشه اون چیزی رو میخاد که نداره

ولی احتمال میدم پسر چون تمام حالتم پس پسرم

انشالله هرچی قسمته اول سالم باشهمن واقعا برام فرق نداره پسر هم باشه خوشحال میشم چون پسرم درآینده داد ...

انشاالله عزیزم من حالتو با دخترم یکم فرق داره میگم شاید پسر باشه برای منم