arossaky مدیر استارتر عضویت: 1404/07/14 تعداد پست: 57 عنوان سونوگرافی 88 بازدید | 16 پست سونو فرهودی زاده تا چه حد جنسیت رو دقیق دقیق میگ دیروز | 18:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arossaky مدیر استارتر عضویت: 1404/07/14 تعداد پست: 57 دیگه ۱۵ هفته به بعد معلوم میشه من 13هفته رفتم احتمال پسر داد بعد سه روز بعد جای دیگر رفتم اونم احتمال پسر داد حالا نمیدونم سونو ها خوب بودن احتمال سون درسته یا خیر
onsnwknsbz عضویت: 1402/08/01 تعداد پست: 2277 من 13هفته رفتم احتمال پسر داد بعد سه روز بعد جای دیگر رفتم اونم احتمال پسر داد حالا نمیدونم سونو ها ... چرا انقدر سونو؟؟انقدر سونو اگه دکتر نگفته نده برا جنین خوب نیست از حد نرمال زیاد باشه
arossaky مدیر استارتر عضویت: 1404/07/14 تعداد پست: 57 چرا انقدر سونو؟؟انقدر سونو اگه دکتر نگفته نده برا جنین خوب نیست از حد نرمال زیاد باشه خودم رفتم دکتر نگفته بود چون احتمال داد گفتم برم ببینم مطمعن بشم چی هست دوباره اونم احتمال داد
onsnwknsbz عضویت: 1402/08/01 تعداد پست: 2277 خودم رفتم دکتر نگفته بود چون احتمال داد گفتم برم ببینم مطمعن بشم چی هست دوباره اونم احتمال داد دیگه نرو عزیزم ۱۸ هفته انومالی میری دقیق بهت میگه انشالله اول سالم باشه بعد هرچی دوس داری باشه
arossaky مدیر استارتر عضویت: 1404/07/14 تعداد پست: 57 دیگه نرو عزیزم ۱۸ هفته انومالی میری دقیق بهت میگه انشالله اول سالم باشه بعد هرچی دوس داری باشه اره دیگ نمیرم میمونم انومالی دستت درد نکنه عزیزمبه نظرت امکان داره تو غربالگری یکچیز دیگ بگه چون دوتا سونو پسر گفته
onsnwknsbz عضویت: 1402/08/01 تعداد پست: 2277 اره دیگ نمیرم میمونم انومالی دستت درد نکنه عزیزمبه نظرت امکان داره تو غربالگری یکچیز دیگ بگه چون دو ... منم واقعا دقیق نمیدونممنبچه اولم ۱۵ هفته رفتم سونو اونمچون خونریزی کردم جنسیت و گفتن درست بود الانم ۱۰ هفته م دوهفته دیگه ان تی دارم یه سونو گرافی نوبت گرفتم حالا شنیدم میگن تشخیص جنسیتش تو ۱۲ هفته درسته هرچند من انشالله اول سالم باشه بعد دختر انشالله هرچی صلاحمه فقط سالم باشه
arossaky مدیر استارتر عضویت: 1404/07/14 تعداد پست: 57 اره دیگ نمیرم میمونم انومالی دستت درد نکنه عزیزمبه نظرت امکان داره تو غربالگری یکچیز دیگ بگه چون دو ... سلامتی انشاالله حتما یدونه پسر داری انشالله صحیح و سالم هر چی دلت بخواد اون بشه منم ی دختر دارم دوست دارم اینم پسر شه
arossaky مدیر استارتر عضویت: 1404/07/14 تعداد پست: 57 منم واقعا دقیق نمیدونممنبچه اولم ۱۵ هفته رفتم سونو اونمچون خونریزی کردم جنسیت و گفتن درست بود الانم ... اهل اردبیلی
onsnwknsbz عضویت: 1402/08/01 تعداد پست: 2277 سلامتی انشاالله حتما یدونه پسر داری انشالله صحیح و سالم هر چی دلت بخواد اون بشه منم ی دختر دارم دوست ... انشالله هرچی قسمته اول سالم باشهمن واقعا برام فرق نداره پسر هم باشه خوشحال میشم چون پسرم درآینده داداش داره ولی چه میشه کرد آدمیزاد همیشه اون چیزی رو میخاد که ندارهولی احتمال میدم پسر چون تمام حالتم پس پسرم
arossaky مدیر استارتر عضویت: 1404/07/14 تعداد پست: 57 انشالله هرچی قسمته اول سالم باشهمن واقعا برام فرق نداره پسر هم باشه خوشحال میشم چون پسرم درآینده داد ... انشاالله عزیزم من حالتو با دخترم یکم فرق داره میگم شاید پسر باشه برای منم