2777
2789
عنوان

صدای خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 24 پست

این صداها در طول روز هم هست اما چرا شبا می شنویم؟ چون سکوت هست و این صداها با وضوح بیشتری شنیده میشن. انبساط و انقباض اشیا هم صدا تولید میکنن. کلا دلایل زیادی هست آخه چرا سریع سراغ اجنه میرین؟!!!

اخه فک کن بخوای بخوابی بعد یهو صدا بیاد شوهرتم نشنوه تو بشنوی چیکار میکردی

یه بسم الله و یه یا علی

# نه ، به حیوان آزاری . بلو آنجل سابقم حامی و مدافع حقوق حیوانات .هر سوالی راجع به این فرشته های کوچیک داشتین ازم بپرسین یا تو تاپیک های مربوط به حیوانات و سوال در مورد مریضیشون تگم کنین تا جاییکه بتونم کمکتون میکنم ..

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا از دیشب هر پستی میزارم مینویسه به زودی منتشر میشه .واسه شما هم اینمدلیه یا فقط من؟

# نه ، به حیوان آزاری . بلو آنجل سابقم حامی و مدافع حقوق حیوانات .هر سوالی راجع به این فرشته های کوچیک داشتین ازم بپرسین یا تو تاپیک های مربوط به حیوانات و سوال در مورد مریضیشون تگم کنین تا جاییکه بتونم کمکتون میکنم ..

این صداها در طول روز هم هست اما چرا شبا می شنویم؟ چون سکوت هست و این صداها با وضوح بیشتری شنیده میشن ...

اخه گلم این حرفت درسته ولی خونه ما کلن ساکته خب اصلنم علاقه ای به تلوزیون نداریم منو شوهرم بعد در طول روز صدایی نیست شبا صدا میاد مشکوکه

اسی نگران نباش...این چیزا طبیعیه...خونه ی همه همینجوره...به خاطر انقباض و انبساط و تغییرات دماست

انشاالله که همین باشه ولی من همین الان ایات الکرسی خوندم قط شد🫠😶🌫️

چندین بار تکرار شده این قضیه؟؟ یا فقط یه بار هست که تو شنیدی و شوهرت متوجه صدا نشده؟؟

این ۵ یت ۶ شبه بله هرشب تکرار میشه ولی تو ساعات مختلف ولی حتمن اخرشباس و فقطم من میشنوم شوهرم انگار کر شده