2777
2789

ما عقدیم. سه ماهی میشه ولی همسرم از وقتی درگیر خرید خونه شد و درگیری مالی پیدا کرد توجه و محبتش به من کم شد. یه سری برنامه هامون عقب افتاد معترض شدم میگه نمیشه هم خدارو بخوای هم خرما رو . هم خونه بخوای هم... میگم آدم نیاز های متنوعی داره. خونه یه نیاز ماست. از اون مهمتر توجه و حمایت توئه برام از وقتی عقد کردیم حتی یه تفریح آخر هفته نرفتیم تو همش درگیر بودی

من حتی سر این موضوع روم نشده ازش پول بخوام فعلا

حق با کیه به نظرتون؟

عزیزم میدونی جیبش خالیه خب درکش کن حالا تفریحاتت مهمتره یا اینکه مستاجر باشی یا پول تا جایی میتونی نگیر بخدا اگه بخوای با ماهی ۵۰۰ را میوفتی خب تحمل کن یکم

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم میدونی جیبش خالیه خب درکش کن حالا تفریحاتت مهمتره یا اینکه مستاجر باشی یا پول تا جایی میتونی ن ...

پس نیاز های عاطفی زن چی میشه؟ چرا مردا تعادل رو رعایت نمیکنن

پس نیاز های عاطفی زن چی میشه؟ چرا مردا تعادل رو رعایت نمیکنن

عزیزم نیاز عاطفیت الان دقیقا اینکه ببرت تفریح یا پول بهت بده خب گلم همینکه داره تلاش میکنه برا روح و روان و نیاز عاطفیت هم هست

خواهی که جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش که خواهان تو باشد قشنگترین اتفاق زندگی رسیدن به تو ای یار قدیمی

عزیزم نیاز عاطفیت الان دقیقا اینکه ببرت تفریح یا پول بهت بده خب گلم همینکه داره تلاش میکنه برا روح و ...

من خیلی وقتا به بودنش کنارم احتیاج داستم اما سر کار بوده. از اون مهمتر این قضیه براس دغدغه درست کرده میگه ذهنم درگیره و حال بد و استرسشو به منم منتقل میکنه. من خیلی حرفارو نمیتونم بهش بزنم چون فعلا آما گی شنیدنشو نداره اعصاب و حوصله شو ندارع

من خیلی وقتا به بودنش کنارم احتیاج داستم اما سر کار بوده. از اون مهمتر این قضیه براس دغدغه درست کرده ...

دوران عقدد دورانی نیست که هر لحظه بهش احتیاج داشتی کنارت باشه من از کم بودن نامزدم کنارم بارها و بارها موقع رفتنش دوس دارم بمیرم ولی نگه بشو برم دیگه ولی خب چه میشه کرد نمیشهه ما داریم چوب ندونم کاری خانواده ای رو میخوریم که بفکر اینده بچش نباشه که ابنقد بچه تو فشار مالی باشه و حتی عقد به درازا بکشه