2777
2789
عنوان

تازه عروسم انقد انقد همه پاگشا میکنن خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 44 پست
🤣فرداشب بیا برو خونه خواهرشوهر

نه ببین هم به خونواده خودت هم خونواده همسرت اعلام کن پنجشنبه ها نوبتی هرکی زودتر نوبت گرفت همونو تشریف میبری😅

بگو بقیه روزای هفته کار دارم

حالا تازه چاقم میشی کجاشو دیدی

❤️ یا زهرا سلام الله علیها ❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فقط اونجاش که امشب چی بپوشم با چی ست کنم تکراری نباشه ، پوست ادم با اون همه ارایش خفه میشه

دقیقا الان نگا میکنم میبینم رو چونم جوش زده لامصب

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

نه ببین هم به خونواده خودت هم خونواده همسرت اعلام کن پنجشنبه ها نوبتی هرکی زودتر نوبت گرفت همونو تشر ...

خواهر دیگه یکماهه دارن دعوت میکنن الان آخراشه دیگه نمیکشم😤😂😂😂دقیقااا زدی تو هدف ۳ ۴ کیلو اضافه کردم این چند هفته

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

وای اسی خانواده شوهر من اینقدر سرد بودن هیشکی اهمیت نداد بهمون،فقط برادرشوهرم دعوتمون کرد و پسرعموش که اینو نمیرفتیم بهتر بود،زنش که دختر عموی شوهرمم هست تا تونست بهم بی احترامی کرد،فک کنم راضی نبود

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
خواهر دیگه یکماهه دارن دعوت میکنن الان آخراشه دیگه نمیکشم😤😂😂😂دقیقااا زدی تو هدف ۳ ۴ کیلو اضافه ک ...

خب شما که همه را تحمل کردی این چندتا آخری هم روش

آره بابا بعد ازدواج ۵ ۶ کیلو اضافه وزن رو شاخشه بهد از هر زایمان هم ۵ ۶ کیلو🤪

خدا بده برکت😂😂😂

❤️ یا زهرا سلام الله علیها ❤️

خب سگ دعوتت کنه چی بهت اخهاین چه حرفیه به خودت میزنی گل😅😅

از حرص دلم میگم

حتی مادرشوهر دعوتم نکرد

هیییی آرزو ب دل موندم من

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

خب سگ دعوتت کنه چی بهت اخهاین چه حرفیه به خودت میزنی گل😅😅

از حرص دلم میگم

حتی مادرشوهر دعوتم نکرد