2777
2789
عنوان

همش به خوشگلی فکررر میکنم عکسسس

| مشاهده متن کامل بحث + 746 بازدید | 78 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

@niniyar سلام عکس استارتر مونده صفحه اول لطفاً پاکش کنید ♥️

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

به جای هزینه روی این چهره ی زیبا

ازت خواهش میکنم برو تراپیست و روانشناس روی اعتماد به نفس و عزت نفست کار من

مشکل از ظاهرت نیست

مشکل از درون مغزته

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

ممنونمممم❤️❤️❤️

پاک شد گل ♥️

🦋«زندگیِ مینیمالیستی»🦋 یعنی بازگشت به سادگی ، به اصلِ آن چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن اینکه شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

به جای هزینه روی این چهره ی زیباازت خواهش میکنم برو تراپیست و روانشناس روی اعتماد به نفس و عزت نفست ...

خودمم به تراپیست فکر کردم چون تمام فکرم روی این موضوعه

وقتی درس میخونم

وقتی کار میکنم

وقتی میخوابم

هر کارییی که میکنم فکرم رو این موضوعه

حتی بعضی وقتا دوست ندارم تو صورت کسی نگاه کنم

کو !!! عزیزم نیست

پاک کردش

خودمم به تراپیست فکر کردم چون تمام فکرم روی این موضوعه وقتی درس میخونم وقتی کار میکنم وقتی میخوابم ه ...

چهره تو هیچ مشکلی و نقصی نداره تو بهترین حالت نچرال خودشه !

تو عمل زیبایی انجام بدی هم هیچ اتفاقی خارق العاده ای نمیفته کافیه یکی بهت بگه که اصلا بهت نمیاد

عکس بعد از عمل میذاری اینجا باز نظر میخوای باز بعضی ها میگن خوبه بعضی ها میگن بده

کافیه چند نفر بگن خیلی بد شده

باز ذهنت تو همین حالت الانت قرار میگیره !

تو مشکل از مغزت هستش و افکارت

خواهش میکنم همچین چهره نچرال رو خراب نکن

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman