2777
2789
نه بابا شیطان وجود دارهمن چند ماهیه نماز و روزه هامو کامل اجابت مبکنماین مدت حس کردم چقدر شیطان خودش ...

دقیقااااا وقتی داری کاری میکنی دست میزاره رو تقطه ضعفت بکشونتت به گناه خیلی سختههه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام گلم نه هنوز دعا کن پیدا بشه

کاش قبلش از بچه های سایت راهنمایی میگرفتی

من خرید و فروش لپ تاپ تو دیوار انجام میدم چند مرتبه پیش اومد طرف اومده بود گفت شبا گردم چند ساعت بعد پول ب حسابت میشینه من بهش گفتم تا پولی به حساب من نیومده هیچ چیزی ب شما تحویل نمیدم ( دقیقا این متن تو اپلیکیشن دیوار هست که پایا یک پرداخت قطعی نیست و تا پول ب حساب نیومده هیج چیزی رو تحویل خریدار ندید ) طرف تا میدید نمیتونه سرم شیره بماله با بهونه های مختلف میزد ب چاک

یک ماه قبل یک لپ تاپ فروختم ۵۰ میلیون طرف از یک شهر دیگه بود کسی رو فرستاد بیاد بگیره پول رو پل کرد هر ۵۰ تومن در عرض ۱ ثانیه ب حساب من واریز شد بعد رفتم اسم واریز کننده رو چک کردم و با اسم پروفایل ش تو واتساپ و تلگرام مطابقت دادم دیدم از حساب خودش بوده لپ تاپ رو تحویل دادم

انشالله پیدا بشه و لپ تاپ رو ازش پس بگیری

کاش قبلش از بچه های سایت راهنمایی میگرفتی من خرید و فروش لپ تاپ تو دیوار انجام میدم چند مرتبه پیش او ...

ممنون عزیزم

بخدا چندماهه شبو روز ندارم

اسم و نشونیش هم پیدا کردم تا حدودی ولی باید وقت بذارم برم بگردم پیداش کنم و کسی راهم ندارم باهام بیاد فعلا فقط تنها امیدم خداست خودش برام یکار کنه