ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
شما موقعی که همبن سگا به بچه ها و ادما حمله می کنن هم همینقدر دلت میسوزه برا اون ادم یا بچه؟
به این چیزا کار ندارم حیوون مخصوصا سگ الکی به کسی حمله نمیکنه مگ این ک هاری داشته باشه یا خیلی خیلی گرسنه باشه از سگ فهمیده تر ندیدم تو عمرم خیلی هم فهمیده اس من میخواستم نزدیکش بشم خودش فهمید من دارم یکم میترسم یکم فاصلشو حفظ کرد من تو جیبم غذای گربه داشتم بو کرد یک نگاه بهم کرد رفت ولی فهمیدم تو همون نگاهش هم تشکر بود ک ممنون من نمیخورم از اینا
در هرحال سگ الکی حمله نمیکنه یا هاری داره یا این ک کسی اذیتش کنه
میدونی تا حالا حمله آن ها باعث مرگ تعدادی ازکودکان شده البته حیوان آزاری زشت وگناه است اما امنیت روانی جامعه هم باید تامین بشه البته کشتن این حیوانات زبان بسته راه حل نیست بلکه باید از روش عقیم کردن استفاده بشه زاد وولد نکنن.