2777
2789

من روسریم بره عقب یا یکم از زیر گلوم خیلی کم دیده بشه مامانم سریع بهم گیر میده. اخم میکنه . حالا شوهر و دو تا بچه دارم

خواهرم که شوهر نداره و جدا شده و ده سال ازم بزرگتره با بلوز شلوار و شلوار کوتاه که مو پایش بیرونه و بدون شال و روسری بیرون میره و جلو فامیل هم همین طوری هست. اما مادرم هیچی بهش نمیگه

شانس منه

شانس من

تو فامیلی جای مانور نداره

چشمت میفته

کینه و دشمنی به وجود میاد

و بی ادب خطاب میشی.

بزرگتر هستند

احترام کنید .

https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403             لینک گروه ختم قران در ایتا ،لمس کنید باز میشه .                                  عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حالا جاریم ک ۱۰ سالم ازم بزرگتره هر وقت ک میبینه به مانتوم گیر میده یه سری میگه فلان جا مانتو بلند بود خیلی قشنگ بود یه سری میگه مانتوها خیلی کوتاه شدن یه سری که مثلا اسم برادرشوهرم امیر میگه امیر میگه زن نباید مانتوش کوتاه باشه و هر سرییییی لامصب اولا ده سال ازم بزرگتری دوما بهت نمیاد ک نمیپوشی منم هر سری میگم اره کوتاهه ولی خیلی دوس دارم مانتو بلند بدم میاد همین

خانواده شوهرمن بابت حجابم بهم گیرمیدن و دوست دارن حجابم کمتر باشه ،مثلا مانتو کوتاه بپوشم ،.... از این لحاظ زیاد دخالت میکنن. من جوابشون رو نمیدم . ولی خیلی اذیتمیشم چون منو محجبه دیدن و با تیکه پرونی هاشون اذیتم میکنن .

راضیم به رضای تو