فدریکو_امباپه مدیر عضویت: 1404/07/29 تعداد پست: 1158 عنوان وای خدا😂😂😂 | مشاهده متن کامل بحث + 640 بازدید | 97 پست این رافعی پور بودا که گفتیم از کما برگشت من ترکیبش کردم با فرانسه برگشت شد:رافعی پور برگشتتتتتت بازی میشه ۲_۲ مساوییی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ای خدااا یکی منو جمع کنه🤣🤣🤣🤣🤣 تُو شُلوغیایِ اَطرَافَم عَمیقَا اِحساسِ تَنهایی میکنم..:)! 1404/09/14 | 02:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فدریکو_امباپه مدیر استارتر عضویت: 1404/07/29 تعداد پست: 1158 اروین خودتی نه؟هوم نمیخواستم قضاوت کنم ولی پازلو ساختم. خیلی ضایع نقش بازی میکنی! فقط میتونم بگم دمت ... دیوونه من نیستم@_ایلجیما_ بیا بگو کی هستی اینا فک کردن تو منی تُو شُلوغیایِ اَطرَافَم عَمیقَا اِحساسِ تَنهایی میکنم..:)!
فدریکو_امباپه مدیر استارتر عضویت: 1404/07/29 تعداد پست: 1158 @امباپهa @niayesh13877 میفهمید میگم من نیستم؟ دارم فارسی حرف میزنم من نیستم تُو شُلوغیایِ اَطرَافَم عَمیقَا اِحساسِ تَنهایی میکنم..:)!
فدریکو_امباپه مدیر استارتر عضویت: 1404/07/29 تعداد پست: 1158 @عشق_ومپیم دیانا من الان اومدم سایت نیایش فک کرده این ایلجیما منم، بهش بگو من نیستم چرا چرت میگه برا خودش؟ ابولفصل بهم گفت وگرنه من خبر نداشتم اینا تو تاپیکم حرف زدنفک نکنم بعد از این شناختی که از من داره فک کنه اینقدر مریضم که همچین کاری کنمواقعا که تُو شُلوغیایِ اَطرَافَم عَمیقَا اِحساسِ تَنهایی میکنم..:)!
فدریکو_امباپه مدیر استارتر عضویت: 1404/07/29 تعداد پست: 1158 برید به جهنم هر فکری دوست دارید راجبم کنید ولی اینجور تهمت زدن ها و قضاوت ها درست نیس وقتی که حتی خودمم نیستم تو سایت که بفمهمم چیشده.فک نمیکردم هیچ وقت دوستای خودمم اینجوری رفتار کنن تُو شُلوغیایِ اَطرَافَم عَمیقَا اِحساسِ تَنهایی میکنم..:)!
_ایلجیما_ عضویت: 1404/06/29 تعداد پست: 112 من الان پیاماتو دیدم. ابولفضل گفت فک کردی منم اومدم خوندممن نیستم مریضم مگه؟ ینی میگی من مریضم😐🤣🤣🤣
فدریکو_امباپه مدیر استارتر عضویت: 1404/07/29 تعداد پست: 1158 ینی میگی من مریضم😐🤣🤣🤣 اره مریضیریپ نزن الان عصبیم یه چی بهت میگم تُو شُلوغیایِ اَطرَافَم عَمیقَا اِحساسِ تَنهایی میکنم..:)!
فدریکو_امباپه مدیر استارتر عضویت: 1404/07/29 تعداد پست: 1158 خیلی بی شعوری آروینتو ب من قول دادی نامرد تو کدوم پیامم گفتم که معرفیت میکنم؟ تُو شُلوغیایِ اَطرَافَم عَمیقَا اِحساسِ تَنهایی میکنم..:)!
فدریکو_امباپه مدیر استارتر عضویت: 1404/07/29 تعداد پست: 1158 نگفتی ولی خیلی نامردی گفتم که هرطور دوست دارید راجبم فکر کنید و حرف بزنید تُو شُلوغیایِ اَطرَافَم عَمیقَا اِحساسِ تَنهایی میکنم..:)!
_ایلجیما_ عضویت: 1404/06/29 تعداد پست: 112 گفتم که هرطور دوست دارید راجبم فکر کنید و حرف بزنید بمن گفتی مریض😐
امباپهa عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 1154 گفتم که هرطور دوست دارید راجبم فکر کنید و حرف بزنید داش چیشده مگه چی گفتم بهت مگه داش خدایی من بهت چیز بدی گفتم ؟ گفتم دور و ورت رو بپایی شکست دادن یک حریف ضعیف مشکل نیست: مشکل این است که وقتی به خوبی شما یا بهتر از شما است او را شکست دهید.”رابرت نیلند”
امباپهa عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 1154 خیلی بی شعوری آروینتو ب من قول دادی نامرد ببین فهمیدم کی هستی خب پس ساکت باش که تو همه رو به جون هم انداختی شکست دادن یک حریف ضعیف مشکل نیست: مشکل این است که وقتی به خوبی شما یا بهتر از شما است او را شکست دهید.”رابرت نیلند”