2777
2789
این دیگه ذوقی براش میمونه 😭

ذوق برای چی؟ سفر رفتن؟

آره چرا نمونه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا دیگه میخواد به بقیه نشون بده البته اصلا لوکشین نمیزنه

خب تو یه جای قشنگ میری دوست نداری با بقیه به اشتراک بذاری؟

قرار نیست تو خفا انجام بده که

دوس داشته گذاشته

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
پولدار یعنی بالای ۱۰۰ میلیارد دارای داشته باشی

کی ملاک ۱۰۰ میلیارد رو تعیین کرده ؟ عموما به کسی خونه ی خوب و ماشین خوب و یه بیزنس پردرآمد داره پولدار میگیم

آرزوها پایان ندارد آدمی به هرجا که که می رود گمان می کند به غایت القصوای مقصود خود رسیده است درصورتی که دنیا بی پایان است.

نه لزوماپولدار به کسی میگیم که یه سرمایه قابل توجه داره که نوسان زیادی نمیخوره بهش، یا ملکه یا ارز ی ...

کسی که مثلا سالی چند میلیارد داره به ندرت به نظرم این ریسک رو به جوون میخره که پولش رو برای سفر بده ولی برای بعضی ها همون چند میلیارد براشون خیلی معمولی و ترجیح میدن باهاش خوش بگذرونن میبینی ۱ میلیارد پول دو ماهشون

آرزوها پایان ندارد آدمی به هرجا که که می رود گمان می کند به غایت القصوای مقصود خود رسیده است درصورتی که دنیا بی پایان است.

الان شما یکی خیلی رندومتو پیچش برین اینا رو ببیننن چه فکری دربارش میکنین

به نظرم سفر های زیاد به جاهایی که گرون ماشین خوب و ... کار و اینطور چیزا نماد ثروت دیگه چی میخوای باشه

کسی که مثلا سالی چند میلیارد داره به ندرت به نظرم این ریسک رو به جوون میخره که پولش رو برای سفر بده ...

نه عزیزم خیلیا هستن

اگه ماهیی ۱۰ ملیون در بیارن همشو خرج میکنن، ماهی ۵۰۰ میلیون هم در بیارن همشو خرج میکنن

در قید زندگی نیستن به اون صورت