mah9371 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/03 تعداد پست: 1990 عنوان کیا شوهرشون زود قهر میکنه یا زود ناراحت میشه 139 بازدید | 18 پست باهاش چجور کنار میایید کاربری و تاپیک ها دست دو نفره/لطفاً آقایون لایک و کامنت نذارن 1404/09/13 | 20:57 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mah9371 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/03 تعداد پست: 1990 من بی محلی کنی خودش میاد اشتی و... هر چی حرف بزنیم بنظر منم بدترع 🫠🙄 کاربری و تاپیک ها دست دو نفره/لطفاً آقایون لایک و کامنت نذارن
معصومههههههههههه عضویت: 1398/07/18 تعداد پست: 7477 من همیشه خدا قهره دیروز هم تولدم بود قهر بود و هست خدایا کمکم کن من بجز تو کسیو ندارم...💔
sania76 عضویت: 1402/11/19 تعداد پست: 6231 باید از اولین باری که قهرکرد محل نمیدادی تا حساب کاردستش بیاد تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔
دختربیحال عضویت: 1404/07/08 تعداد پست: 113 شوهر من زود آمپر میچسباند زودم میاد اشتی،تازه میگه کشش نده،منم کشش نمیدم ،یه جور برام شده عادت روزی ده بار دعوا و اشتی،ولی خدایی دوستش دارم
mah9371 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/03 تعداد پست: 1990 من همیشه خدا قهره دیروز هم تولدم بود قهر بود و هست شاید قلق خاصی داره اینجور نیست ؟ که مثلا محلش نداری خسته بشه کاربری و تاپیک ها دست دو نفره/لطفاً آقایون لایک و کامنت نذارن
faramoshiiiiiiii عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 5272 اتفاقا الان تاپیک زدمقهرهدیگه هوش مصنوعی گفته این روتین نازکشیدن رو قطع کن و یه پیام بده و تمام منم همون کارو کردم دیگه خدا میدونه
mah9371 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/03 تعداد پست: 1990 شوهر من زود آمپر میچسباند زودم میاد اشتی،تازه میگه کشش نده،منم کشش نمیدم ،یه جور برام شده عادت روزی ... حس میکنم الان خیلی زیاد شده این موضوع من حتی داداش خودمم اینجوریه کاربری و تاپیک ها دست دو نفره/لطفاً آقایون لایک و کامنت نذارن
معصومههههههههههه عضویت: 1398/07/18 تعداد پست: 7477 شاید قلق خاصی داره اینجور نیست ؟ که مثلا محلش نداری خسته بشه چه فایده خدایا کمکم کن من بجز تو کسیو ندارم...💔
mah9371 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/03 تعداد پست: 1990 اتفاقا الان تاپیک زدمقهرهدیگه هوش مصنوعی گفته این روتین نازکشیدن رو قطع کن و یه پیام بده و تمام منم ... من حس میکنم تو مردا الان این موضوع خیلی بیشتر قبله پیام اشتی دادی بهش ؟ اثر دارع منم طرفم این مدلها میترسم پیر شم کاربری و تاپیک ها دست دو نفره/لطفاً آقایون لایک و کامنت نذارن
حمیدم355h عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 939 من شوهرم سلطان قهره امشب بعد ده روز قهر با واسطه مادرم آشتی کردیم سرم داره میترکه مادرمم طرف اونه حتی😌😏🙄 بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤
mah9371 مدیر استارتر عضویت: 1401/06/03 تعداد پست: 1990 من شوهرم سلطان قهره امشب بعد ده روز قهر با واسطه مادرم آشتی کردیم سرم داره میترکه مادرمم طرف اونه ... آخی سخته 🥲🥲 کاش با افزایش سن از سرشون بیفته این عادت ....طرف من تا میگی پخ قهر میکنه اصن حس میکنم اعصاب روان نمونده برام کاربری و تاپیک ها دست دو نفره/لطفاً آقایون لایک و کامنت نذارن
حمیدم355h عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 939 آخی سخته 🥲🥲 کاش با افزایش سن از سرشون بیفته این عادت ....طرف من تا میگی پخ قهر میکنه اصن حس میکنم ... البته اینبار خودمم مقصر بودم حرف طلاق زدم مادرم کلی دعوام کرد طرف شوهرمو میگیره شوهرمم با هزارتا ناز اومد آشتی اونم با حرفای مادرم راضی شد آشتی کنه😌😌😌 بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤
حمیدم355h عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 939 آخی سخته 🥲🥲 کاش با افزایش سن از سرشون بیفته این عادت ....طرف من تا میگی پخ قهر میکنه اصن حس میکنم ... ما عقدیم پدرم در اومده مادرم همش میگه تو بدی شوهرت دوستت داره بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤