2777
2789
عنوان

فکر میکنم شوهرم مریضی اعصاب گرفته

140 بازدید | 22 پست

خیلی ناراحتم دلم گرفته خیلی برای این زندگی تلاش کردم چرا هیچ وقت زندگی نشد

موندم برم بمونم درمان که میدونم نمیاد ولی به یه نحوی ببرمش تازه با درمان هم باز یه ادم معمولی نمیشه و همش میخوابه از یه طرف هم یکی بهم چندوقت پیش گفت شوهرت طلسم داره مریضی و نابودی ولی دست و دلم به اینکارا هم نمیره

خیلی سرگردونم و خیلی زیاد خستم

لطفا درخواست دوستی ندید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک میکنی فقط شوهر تو مریضی اعصاب و روان داره؟

تاالان میگفتم اخلاقشه ولی سنش بیشتر شده علائمش شدیدتر موضوع درحد بددلی و افسردگی و وسواس نیست خیلی جدیه قضیه تقریبا دیگه تو حال خودش نیست

لطفا درخواست دوستی ندید
طلسم یهو .دی دقیقا گفت کی براش گرفتن دیدم تاریخ عقدمو میگه

وای بسم الله

برو باطل کن سعی کن تو خونتون تایم اذان صداش بیاد از تلوزیون قرآن بخونید

لایک ندوست😌🙆🏻♀️https://abzarek.ir/service-p/msg/2339664 ناشناس برای حرفامون💕 قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!

وای بسم الله برو باطل کن سعی کن تو خونتون تایم اذان صداش بیاد از تلوزیون قرآن بخونید

نمیخوام برم سراغ این چیزا خیلی سنگینه چون با خیر نمیشه باطلش کرد باید با نجاست و گناه اینجور طلسمارو باطل کرد نمیخوام از ناچاری دست به دامن شیطان شم

لطفا درخواست دوستی ندید
تاالان میگفتم اخلاقشه ولی سنش بیشتر شده علائمش شدیدتر موضوع درحد بددلی و افسردگی و وسواس نیست خیلی ج ...

چیزی مصرف نکنه؟

این دعانویسا هم که بلدن به همه بگن طلسم داری اگه میونه دو تاتون یهویی بد میشد میگفتم آره حق داره ولی آخه مگه شوهرت وزیری وکیلی چیزی هست براش طلسم نابودی بزنن؟😆

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
توضيح بدهالان سركار ميره؟ب خانوادش حتما اطلاع بده شايد اونا چيزي ميدونن ك تو نميدوني

اول اینکه تو خونه نمیمونه همش میره تو ماشینش و الکی میچرخه کارش پروژه ایه الان کار دستش نیست ولی چندوقته سر کار هم میره حواسش پرته و هردفعه یه اسیبی میبینه میاد خونه تو فکر عمیق میره حرفای ماورایی میزنه امروز میگفت گوشواره هاتو دربیار ننداز انرژی منفی میده نمیتونه مرتب بخوابه دو سه ساعت شب میخوابه بیدار میشه غذاش خیلی کم شده اصلا فکر کارو زندگی نیست عین اخوندا حرفای معنوی میزنه ساعت ها بااینکه اصلا اینجوری نیست خودش

نماز نمیخونه اصلا بعد به من میگه تو نماز نمیخونی خونمون انرژیش بده

خانوادش خوب نیستن همش دنبال دعوان به اونا بگم کمکی که نمیکنن هیچ تازه طلبکارم میشن و بدتر زندگیمو جهنم میکنن

لطفا درخواست دوستی ندید
چیزی مصرف نکنه؟این دعانویسا هم که بلدن به همه بگن طلسم داری اگه میونه دو تاتون یهویی بد میشد میگفتم ...

والا به اینم شک کردم که نکنه شیشه میکشه نمیدونم موندم

لطفا درخواست دوستی ندید