2777
2789

قیمت بایگانی بیمارستان

منگنه پرونده ها رو باز کنی و اسکن کنید

شرایط 👇

حقوق قانون کار ولی تو قرارداد ذکر میشه ساعتی و طبق کارکرد ماهانه

سفته ۱۰۰ میلیونی

اگر دستگاه اسکنر خراب بشه جریمه باید بدی و همچنین کار اشتباه بشه

بیمه داره پاداش اینا داره

حقوق هرماه ۱۰ روز ۱۵ روز دیر تر میشه و سر وقت نمیدن

اگر خواستی سرکار در بیای باید نیرو جایگزین آموزش بدی راه بیفته بعد میتونی بری

میرفتین؟

عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹

اره خوبه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم بستگی به شرایط شما داره

من دیگه نمیرم 🥲

عاشق بارون و هوای ابری ام یعنی خیلی حالم خوب میشه 🌧️به امید روزی که ازدواج کنم و شوهر خوبی کنم و شاغل بشم و برای خودم کار کنم با حقوق خوب 🌱لطفاً لایک نکنید 🌹

چی بگم عزیزم اگه هیچ چی بلد نبودم و شدید به پولش احتیاج داشتم میرفتم وگرنه اصلا

لیسانس دارم کار نیست 🥲

نه ممکنه اسکنر عمرشو کرده باشه خراب بشه چرا باید پول بدی.

اینکه برای بیرون آمدن باید نیروی جایگزین معرفی کنی کلی دردسره. به شما چه اونا نیرو میخوان خودشون پیدا کنن.

حقوق سروقت نباشه هم دردسره.

اگر واقعا نیاز داری و گزینهی دیگهای نیست برو از هیچی بهتره وگرنه که حرفشون حرف زوره

در شرایطی که خیلی نیاز مالی داشته باشی بله. غیر این حس میکنم جالب نباشه

درسته ، چی بنظر شما جالب نیست؟

لیسانس چی داری

نرم افزار

نه بیگاریه حقوقش کمه و همش تو فشار و استرسی

از چه لحاظ فشار و استرس

نه ممکنه اسکنر عمرشو کرده باشه خراب بشه چرا باید پول بدی.اینکه برای بیرون آمدن باید نیروی جایگزین مع ...

کار دیگه ندارم ولی نمیرم دیگه

آره زوره