2777
2789
عنوان

بابام میگه زن باید پول بده به مرد😐😐😐😐😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 56 پست

تقصیر خودمونه ازوقتی با تمام توان بدنی کارکردیم و هم خونه داری و هم بچه داری را به عهده گرفتیم قهمیدن نه این زن که میگفتن ضعیفه درواقع ضعیف نیست خیلی هم قویه پس برای ادمهای بی غیرت چی بهتر از اینکه یه قدرتمند کنارشون و پابه پاشون پول دربیاره و کلفتی کنه .....همین شد که همه چی بهم ریخت مردها روز به روز خودخواه تر شدن و زنها هم از زندگی سهم کمتری نصیبشون شد 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

این نتیجه‌ی قاطی پاتی کردن فرهنگ‌ها و سلایق مختلف هست که این آش شور درست شده 

خانمای ایرانی دوست دارن تا یک جاهایی بشن مثل خانمای غربی 

اما فکر اینجاشو نمی‌کنن! که خب بقیه‌اش! 

(سوءتفاهم نشه خودمم شاغلم) 

میگن سرکار بریم، مستقل بشیم ، اما بقیه چیزها باشه همون فرهنگ سنتی و ایرانی خودمون! 

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

از وقتی مرداد پرنسس شدن دنیا دیگه به درد نخورد 

نسل پرنسسا منقرض شع شاید بشه یه فکری به حال دنیا کرد 

تستوسترون صفر

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
تقصیر خودمونه ازوقتی با تمام توان بدنی کارکردیم و هم خونه داری و هم بچه داری را به عهده گرفتیم قهمید ...

خب کار خونه مال ما نیس زن باید مستقل باشه پول دربیاره کارخونه وظیفه زن نیس

این نتیجه‌ی قاطی پاتی کردن فرهنگ‌ها و سلایق مختلف هست که این آش شور درست شده خانمای ایرانی دوست دارن ...

عزیزم امثال تو زنو کردید تو خونه خدمتکار کردید😐😂وگرنه ما مشکلی نداریم با کار بیرون

استقلال مالی بشدت خوبه

تو یه فکری به حال دین خودت کن که زنو کرده کنیز تو خونه

اتفاقا اگر مستقل نشید همینطوری اویزون مردایید باهاتون ازدواج کنن اینقد خودتون رو بی ارزش کردید که مر ...

مرد رو اگر از وظيفش دور كنيد همينجوري ميشن. 

مرد وظيفش تامين زن و زندگيه. وظيفه شرعي و قانونيش. 

زن نيازي نيست بخواد واسه خرج زندگي زحمت بكشه. 

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

مستقل شدن تو این دوران بهترین چیزه برای ی دختر

میخواستم برم سر کار بابام نزاشت گفت محیطش خوب نیس،ی کار دیگه پیدا کردم اومده مسخره میکنه ک حقوقش کمه بعد خودش پول دندونمو با خسیسی میده. ایشالا ی کار خوب برام جور بشه منت مردی رو نکشم.البته پولم رو هم ب هیچ مردی نمیدم.

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

تقصیر خودمونه ازوقتی با تمام توان بدنی کارکردیم و هم خونه داری و هم بچه داری را به عهده گرفتیم قهمید ...

میشه بگین قبل اینکه خانم‌ها شاغل بشن، میشه چه دوره زمانی‌ای؟ و وضعیتشون اون موقع چطور بوده؟

مثلا اگر دهه ۴۰ و ۵۰ اینا منظورتونه، اون موقع به نظرتون زن‌ها زحمت نمی‌کشیدن توی خونه؟ خیلی از کارهایی که امروز ما دیگه انجام نمیدیم، لباس شستن و رب درست کردن و ...، اون موقع جز وظایف زن قلمداد میشده 

وقتی هم زنی شاغله، خونه‌داری و بچه‌داری باید بین زن و مرد تقسیم بشه. اگر کسی این کار رو نکرده اشکال از خودشه نه از ذات کار کردن