2777
2789
عنوان

درخواست طلاق از طرف خانم

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 67 پست
مراحل قانونی طلاق رو کسی میدونه بگه کاملمن شنبه میخام برم درخواست بدم

از همون راهی که اومدی برمیگردوننت چون آقا هیچکدوم از اون شرایط که تو عقدنامه برای طلاق از جانب زن اومده نداره.

شما تهش میتونی مهر بزاری اجرا

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچهارو میدم بهش

شما میکی پدر خوبی هم نیست بعد بچه ها زو میخوای بدی به شوهرت ؟

یعنی خودت این اوضاع رو نمیتونی تحمل کنی حالا میخوای صدبرابر. اوضاع زو‌برای بچه هات بدتر بکنی ؟تو آتیش بزاری و‌بری ؟

شما میکی از اول شوهرت اینجوری بود اما بچه اوردی اونم دو‌تا پس مسیولی در برابرشون بعد هم میکی بعد از ...

نامزدی اینطور بود خسیس بود مثلا 

گقتم درست میشه عروسی کنیم بریم خونه خودمون درستش میکنم با این تفکرات اومدم جلو

بعدشم بچه آوردم بعد یکسال 

بچه دومم که نمیخاستم یهویی شد جلوگیری نمیکردم

بله بچهارو میدم بهش

شما میکی پدر خوبی هم نیست بعد بچه ها زو میخوای بدی به شوهرت ؟یعنی خودت این اوضاع رو نمیتونی تحمل کنی ...

منظورم از پدر خوبی 

معتاد نیست ولی هیچی براش مهم نیست بچه مریض میشه دکتر نمیبره 

مشکلات بچها همش رو دوش منه 

فقط پس انداخته صبح میره شب میاد 

یعنی چی یعنی طلاقم نمیده

تو نمیتونی درخواست بدی. اون باید طلاقت بده.

یا توافق کنید در ازلی مهریه ت طلاقت بده

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

صبح میره شب ۱۰ ۱۱ میاد خونه نه حرفی میزنه نه چیزی میگه میاد یه لقمه نون میخوره میخابه عین خواهر براد ...

ببخشید برادرانه میگم  دلیلتون واسه طلاق کافی نیست چون دلیل عسر و حرج باید توی دادگاه ثابت بشه 

حرف نمی‌زنیم اصلا من خواستم خودم اقدام کنم

معتاده؟ ناتوانی جنسی داره؟ نازاست؟ بیمار روانی در حد بستریه؟ قاچاقچی یا دزده؟

اگه هیچکدوم نیست پس شما نمیتونی درخواست بدی. فقط میتونی مهرتو بزاری اجرا، بلکه اون به هوای این بیاد جلو توافق کنه جدا شید