2777
2789
عنوان

چص ی های جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 2485 بازدید | 142 پست
کامنتی ک ریپ زدی گفته شاغل نباشه و بگه اشپزیم نمیکنم.

عزیزمممممممم

بحث سر اینه که اگه یه زن شاغل هم نباشه و بخواد تو خونه غذا هم نذاره و شوهرش هم راضی باشه به من و شما ربطی نداره

سرتونو از زندگی مردم بکشید بیرون

سه چهار تا زن نشستن برای حسن و حسین و ممد و علی ِ بقیه دارن دلسوزی می کنن...

زنه راضی شوهرشم راضی.. ما چی کاره ایم؟

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامهای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

بله اسلام گفته این حرفوولی شمااگه معنی سوره طلاق وبعضی ازآیات سوره بقره بخونی اینقدررررررشرایط گذاشت ...

بله درسته زن ها فقط چسبیدن به تیکه کار خونه وظیفه نیس!!!

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش میکردیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم تا بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)👌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزممممممممبحث سر اینه که اگه یه زن شاغل هم نباشه و بخواد تو خونه غذا هم نذاره و شوهرش هم راضی باشه ...

وا حالا ما داریم ی صحبت عادی میکنیم من اصلا شما یا بقیه کاربرا رو میشناسم ک سرم تو زندگیت باشه یا نه؟ 

درکل منظور اینه ک عرفش اینجوری نیس ک خانم هیچکاری نکنه. ک فانتزی های اشتباه برای بقیه ساخته نشه. 

نه ب خارج ک میگن همه چی نصف نصف نه به اینجا ک میگن زن بخور و بخواب و کار خونه هم نکنه و شغل و تحصیلم هیچی نداشته باشه و اینجوری خیلیم اوکیه. زندگی خودشه ولی کارش پسندیده و اوکی نیس در شان یک زن نیست ک مث زالو چسبیده باشخ ب شوهرش و هیچ بازدهی نداشته باشه، باز زالو ی مصرفی داره حداقل 

لطفا آقایون تو تاپیکهای من نیان، پستهای منو جواب ندن . راستی ی ذکری هس من خیلی معرفیش میکنم، خیلی خوبه و مشکلات رو حل میکنه، زندگی رو آروم و روان میکنه و برکت مادی میده به زندگی : استغفرالله الذی لا اله الا هو الحی القیوم الرحمن الرحیم بدیع السموات و الارض من جمیع ظلمی و جرمی و اسرافی علی نفسی و اتوب الیه . روزی چهارصد بار، خدود پنجاه دقیقه طول میکشه گفتنش. (حداقل) ۶۰ روز باید بگی. از تعداد کم شروع کن و صبور باش، حتما امتحانش کن عالیه مخصوصا در کنار توبه واقعی و اصلاح خودت . به دو نیت این ذکر خونده میشه یا زیادی علم یا زیادی مال. ولی کلا مشکلات زندگی رو هم حل میکنه چون خیلی وقتا مشکلات ما بخاطر گناهانمونه. اسمش هم استغفار امام صادق هست و تو مفاتیح اومده. من که عاشقشم زندگی من و خیلیا باهاش خیلی تغییر کرده. اگه میخوای بیش از صد تجربه از آدمای مختلف ازین ذکر بخونی سرچ بزن کانال ترنم توحیدی فاطمه خاشعی تو ایتا و تجربه های دوره ثروتمند شدن با قران (ویسهایی راجب این ذکر ک تو همون کانال موجوده رایگان،جلسه پنجشو بگوش خیلی خوبه) رو بخون، اون تجربه ها از همین ذکره ، تجربه خودم هم شماره ۱۱۴ هست . موفق و عاقبت به خیر باشی خانم زیبا 🌻 خدایا شکرت 💚 فقط حیدر امیرالمومنین است🤩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😍 من دوست ندارم درخواست قبول کنم پس لطفا اگه حرفی هست همونجا تو تاپیک بگید و اینکه قطعا گوگل جواب خیلی سوالات رو داره اول گوگل کنید بعد . راستی اگ خودم پست بامزه ای گذاشتم لطفا منو لایک کنید چون احتمال زیاد برمی‌گردم میبینم چیو لایک کردید و میخونمش و بعد باز میخندم بهش😂🤣

خانم‌هایی که تیکه میندازید بفرمایید ببینیم وقتی شوهرمون مشکل نداره؛ مشکل شما چیه؟شاید تونستیم این دغ ...

می‌دونی مسئله چیه ...همه مردا ندارن کمکی بگیرن واسه خانومشون..نمیتونن ماه یا حتی سالی یکبار غذا از بیرون بگیرن

باید هم پسر و هم دخترومون رو جوری بزرگ کنیم که با هر شرایطی خودشون رو وفق بدن...اینکه مثلاً دوست دخترم مدام بیاد از بی هنریش تعریف کنه و فکر کنه زن اینجوری ارزشش بیشتر میشه خوب دختر منم هوایی میشه و مسئولیت ساده آشپزی رو می‌زاره کنار..اون وقته که دیگه سنگ رو سنگ بند نمیشه..هر چیزی باید متعادل باشه

واقعیت اینه که وقتی یه زن نتونه حداقل روزی یه وعده آشپزی کنه از بی عرضگیشه نه از خانومی

البته زن شاغل فرق داره و حتما باید شوهرش کمک حالش باشه..ولی زن خانه‌دار دیگه چه کاری داره تو خونه؟

خودم خانه دارم 

خب باشه من حسود شما بگو یه خانم بالغ چه وظایفی داره تو زندگی

من‌مثل تو بخاطر حسادت سرم تو زندگی بقیه نیست 

هرکسی صلاح زندگی خودشو میدونه 

کنترل کردن و‌ دخالت کار ادما مریضه 

الکیم ادای ادمایی که غصه شوهرای مردمو میخورنو در نیارید همه میفهمن از حسادت به زنای دیگس 

بله درسته زن ها فقط چسبیدن به تیکه کار خونه وظیفه نیس!!!

نه وظیفه نیست

امااگه نباشه دیگه به اون زندگی نمیشه گفت

چون ساختارزن ومرداینتوریه وجهادخیلی بزرگیم هست

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

وا حالا ما داریم ی صحبت عادی میکنیم من اصلا شما یا بقیه کاربرا رو میشناسم ک سرم تو زندگیت باشه یا نه ...

عزیزم ببین

من یه زن شاغلم

ازدواجم اگر روزی بخوام بکنم دوست ندارم همه وظایف خونه رو گردن خودم باشه.. پس قطعا تو خونه تقسیم وظایف می کنم و هم تو خونه نقش دارم هم بیرون از خونه..

مثل همسر اینده م..

ولی اگر یه روزی یه زنی رو دیدم که شاغل نیست و تو خونه هم کار نمی کنه و همسرش هم راضیه من غلط بکنم بخوام ایرادی ازش بگیرم..

هرکسی یه سبک زندگی رو انتخاب می کنه و تا وقتی اون زوج با هم مشکلی ندارن ما نمی تونیم دایه های مهربان تر از مادر بشیم براشون..

شان بقیه هم به من و شما ربطی نداره

کل حرف من همین بود

عاشق نویسندگی و کتاب. حامی حقوق حیوانات. شطرنج و شنا و آشپزی رو هم خیلی دوست دارم. کاربریم دست دو نفره یکی خودم یکی خدا پس همه حرف هام رو خودم گردن می گیرم😂 به شدت معتقدم به اینکه انسان هایی که محترم نیستن و فقط توهین می کنن لایق جواب نیستن و جنگ قومیتی مسخره ترین جنگ بین بشره... دوستدار همه تونم! حتی اونایی که دوستدارم نیستن. نامهای از جانب یه دختر نویسنده برای خدا: خدایا... یعنی می شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همینطور بی دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

من‌مثل تو بخاطر حسادت سرم تو زندگی بقیه نیست هرکسی صلاح زندگی خودشو میدونه کنترل کردن و‌ دخالت کار ا ...

واااای داری عصبیم میکنی 

گفتم من حسود باشه قبول 

یه خانم بالغ چه وظیفه ای در یه زندگی مشترک که برپایه همکاری و مشارکت تو همه چی بنا شده داره ؟؟؟

کلا میشه یه شخص بالغ و عاقل هیچ دغدغه و مسئولیت تو حیاتش نداشته باشه ؟؟؟؟

🌈🌧️ اندکی صبر سحر نزدیک است🌞

عزیزممممممممبحث سر اینه که اگه یه زن شاغل هم نباشه و بخواد تو خونه غذا هم نذاره و شوهرش هم راضی باشه ...

دقیقابحث سراینه نمیدونم چرابهم بی احترامی میکنن

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

نه وظیفه نیستامااگه نباشه دیگه به اون زندگی نمیشه گفتچون ساختارزن ومرداینتوریه وجهادخیلی بزرگیم هست

بله اگه هرکی ی کاری تو زندگی نکنه که نمیشه گف زندگی مشترک 

مرد پول میاره زن خونه رو تمیز و مرتب نگه میداره

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش میکردیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم تا بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)👌

نمیدونم چرا خانم ها نمیخوان قبول کنن هر کس تو زندگی یه وظایفی داره 

یکی کار خونه انجام میده یکی شاغله و کارهای خونه را مشارکتی با همسر انجام میده و

یکی هم شاغله بخشی را میده یکی کارهای خونه را انجام میده براش 

ولی اینکه خانمی صبح تا شب بخوره و بخوابه و نه شاغل باشه نه درس بخونه نه کار مفیدی کنه به نظر من از دایره یه شخص نرمال خارج میشه 

🌈🌧️ اندکی صبر سحر نزدیک است🌞

بله اگه هرکی ی کاری تو زندگی نکنه که نمیشه گف زندگی مشترک مرد پول میاره زن خونه رو تمیز و مرتب نگه م ...

درستش اینه 

ولی بخاطراینکه مرداقدرنمیدونن بچه هاهم اذیت میکنن فشارمیادبه خانوماواقعا

مردم بایدیکم کمک کنه که نمیکنن ولی نه دیگه بسپریم به اوناچون نمیتونن

واااای داری عصبیم میکنی گفتم من حسود باشه قبول یه خانم بالغ چه وظیفه ای در یه زندگی مشترک که برپایه ...

تو بمن بگو چرا اقازادها و بچه هاشون پول مردم چپاول میکنن میرن اونور بهترین زندگیا بااینکه پدراشون به مردم میگن ساده زیستی و قناعت 

تو‌که انقدر دغدغه مندی و نگران شوهرای بقیه به این موضوعات هم بپرداز ثواب داره 

نمیدونم چرا خانم ها نمیخوان قبول کنن هر کس تو زندگی یه وظایفی داره یکی کار خونه انجام میده یکی شاغله ...

زدی توخال