2777
2789

از تجربه هاتون بگین لطفاً 

25 روزه زایمان کردم بچه قبلی شیرم بیشتر بود ولی الان کمه فقط شبا یکم سینه هام خوب پر میشه حس میکنم سیر نمیشه 

من خودم از یه روشهایی استفاده کردم زیاد شد

جهان، همچون یک شبکه زنده و متصل، جایی است که هر موجود، از بزرگ‌ترین تا کوچک‌ترین، در خدمت یک نظم بزرگ‌تر و معنوی قرار دارد. خدا، سرچشمه‌ای از بی‌نهایت عشق و خرد است که در هر ذره از این کیهان حضور دارد و انسان‌ها به‌عنوان آینه‌های او، برای برقراری رابطه‌ای عمیق با خود، دیگران و جهان پیرامونشان به وجود آمده‌اند. روابط انسانی در این جهان، فرصتی برای بازتاب این عشق الهی است؛ جایی که هر عمل، هر کلمه، و هر انتخاب، باید با دقت و شفقت به سوی همدلی و رشد معنوی هدایت شود. عشق، نه تنها یک احساس، بلکه نیرویی است که همه‌چیز را به هم متصل می‌کند و درک عمیق از آن، راه رسیدن به کمال انسانی و ارتباط حقیقی با خدا و جهان است. 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین قرص افزاینده شیر بخر بخور شیر زیاد بشه

من لچم شیر خشکی بود یهو شیر خشکش نایاب بود پدرم در می اومد پیدا کنم

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 
چه روشی؟؟

زیر آب گرم ماساژ دادم

جهان، همچون یک شبکه زنده و متصل، جایی است که هر موجود، از بزرگ‌ترین تا کوچک‌ترین، در خدمت یک نظم بزرگ‌تر و معنوی قرار دارد. خدا، سرچشمه‌ای از بی‌نهایت عشق و خرد است که در هر ذره از این کیهان حضور دارد و انسان‌ها به‌عنوان آینه‌های او، برای برقراری رابطه‌ای عمیق با خود، دیگران و جهان پیرامونشان به وجود آمده‌اند. روابط انسانی در این جهان، فرصتی برای بازتاب این عشق الهی است؛ جایی که هر عمل، هر کلمه، و هر انتخاب، باید با دقت و شفقت به سوی همدلی و رشد معنوی هدایت شود. عشق، نه تنها یک احساس، بلکه نیرویی است که همه‌چیز را به هم متصل می‌کند و درک عمیق از آن، راه رسیدن به کمال انسانی و ارتباط حقیقی با خدا و جهان است. 

قرص دیروز گرفتم روزی چندتا بخورم؟؟ پودر بهتره یا قرص؟

پودره خیلی خوبه شیر محلی خونه داشته باش گرم کن بریز توش بخور

روزی دوتا قرص هم بخور

اگه بچه وزن بگیره شیرت کافیه

لازم نیست همیشه سینه هات پر شیر باشه

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=rfxyyflgtQwLoPbP

ببین قرص افزاینده شیر بخر بخور شیر زیاد بشهمن لچم شیر خشکی بود یهو شیر خشکش نایاب بود پدرم در می اوم ...

منم دوس ندارم شیرخشکی بشه فقط میخوام سیر بشه 

قرص وقعا تاثیر داره؟؟ دیروز ب شوهرم گفتم بگیره کپسول گرفته آورده