2777
2789
خب عزیزم چرا نمیری سرکارخیلی وقتا خیلیامون ممکنه چیزی دلمون بخواد که درحالت عادی شرایط خریدشو نداشته ...

واقعا همینه. من آدمی نیستم زیاد تو اجتماع دووم بیارم عاشق خونه و کارای روتین خودمم. ولی حاضرم تحمل کنم و اعصابم مختل بشه ولی سرکار برم چون خیلی راحت خرج میکنم . با اینکه پول تو جیبی هم داشتم ولی بازم سختی کار رو قبول کردم چون رشد شخصیت هم به همراه داره صرفا پول نیس

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا همینه. من آدمی نیستم زیاد تو اجتماع دووم بیارم عاشق خونه و کارای روتین خودمم. ولی حاضرم تحمل ک ...

دقیقا گلم

فقط 36 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤

میلی گلد برنامه خرید فروش طلای آب شده با ثبت نام ساده ۱۲۵ تومن هدیه میده که میتونی برداشت کنی

اگر اسنپ هم داری کدهدیه ۲۰ سوتی بابت خرید ۵۰ سوت میده

که اگر انجام بدی ۲۴۵ هم اینجور میاد 

خانواده هم دعوت کنی دوباره هرکدوم ۱۰ سوت هدیه میگیرید ۵ نفر ۷۰۰ میشه 

کددعوت فقط باید بزنید 

خلاصه عالیه خواستید ی پولی دستتون بیاد انجام بدید

از بازار دانلود کنید و کددعوت حتما بزنید 

کددعوت

milli-wzap6

موادش که گرون تر میاد

یا کمترین مواد هم میتونی درستش کنی

با نون باگت هم میشه درست کرد

نداشتی با آرد درست کن

مواد هر چی تو خونه داری داخلش بزار

فقط پنیر پیتزا باید بخری

همیشه این توان را داشته باش تا از کسی یا چیزی که آزارت می دهد، به راحتی دل بکنی... گاهی بعضی‌ها کارشان فقط چیدن بال آرزوهای شماست  

یه پیتزا مگه چنده ؟

پول تو جیبی بگیر جمع کن 

فقط 28 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺