2777
2789
عنوان

مهریه شد 14 سکهههههههههه

128 بازدید | 8 پست

ینی هر چقدر هم ک پسره مهر کنه باز همون ۱۴ سکه رو میده

یه سوال

این قانون برای اونایی هم که مثلا ۵ سال پیش ازدواج کردن دایره؟

یا نه اونا باید همون مقدار که مهر کردن رو کامل بپردازن یا نههه برا اونام همون ۱۴ سکه س

سوال خیلیام هست

لایک کنین ممنون

با افتخار یه شیرازی تنبلم ولی پراز انرژی مثبتم😍😂 سروده از خودم بود🤸‍♀️ انرژی مثبت دادن توی خون منه پس بیشتر توی تاپیکایی کامنت میزارم که انرژی مثبت داشته باشن😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بله بپرس 🌸

اما اول اینو توضیح بدم که “۱۴ سکه” همون مهریه‌ی عندالمطالبه نیست.

🔹 ماجرای «۱۴ سکه»

طبق قانون جدید، اگر مهریه بیشتر از ۱۴ سکه باشد، فقط تا سقف ۱۴ سکه ضمانت اجرای کیفری دارد

یعنی زندان و جلب فقط تا ۱۴ سکه ممکن است.

اما 👈 اگر در عقدنامه ۵۰۰ سکه هم نوشته باشید، از نظر حقوقی همچنان مهریه‌تان همان ۵۰۰ سکه است.

فرقش فقط این است که:

تا ۱۴ سکه با حکم دادگاه می‌توان جلب و بازداشت گرفت.

بیشتر از ۱۴ سکه دیگر جلب ندارد؛ فقط می‌شود از طریق اجرا، توقیف اموال، حقوق، ماشین، خانه و… وصول کرد.

پس نه!

❌ «مهریه میشه فقط ۱۴ سکه» درست نیست.

✔️ «ضمانت زندان فقط تا ۱۴ سکه» درسته.

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒
از کجا جوابشو گیر بیاارم

والا منم نمیدونم خواهری

سوال خودمم هست

با افتخار یه شیرازی تنبلم ولی پراز انرژی مثبتم😍😂 سروده از خودم بود🤸‍♀️ انرژی مثبت دادن توی خون منه پس بیشتر توی تاپیکایی کامنت میزارم که انرژی مثبت داشته باشن😍

پست بالا رو بخوناون توضیح دادهجالب بود

آره خوندم ولی نمیدونم درست بود یا نه