2777
2789
عنوان

خدا خیلی باهام مهربونه هرچی بخوام بهم میده

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین امثال ماهایی ک گفتیم واس ما هم دعا کن چقدررر نیازمند اجابت دعامونیم ک از خدا گرفته تا بنده هاش ...

بله در ک می کنم. دقیقا همین احساس نیاز و اضطرار باعث می شه خیلی آدم آسیب پذیر باشه 

به شیادها

به مقدس نماها

و خلاصه به هزار آفت

که از نیاز و اضطرار آدم سو استفاده کنند.

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685

حالا با یه نم بارون خیلی جوگیر نشو منم از این اتفاقا برام افتاده خیلی چیز عجیبی نیست 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

التماس دعا

امضام

میشه برای عوض کردن خونمون و دور شدن از همسایه بد دعا کنید(مستاجریم)🙏🏻🙏🏻✨یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی✨ 

عزیزم شما که نفست حقه دعا کن من این ماه باردار شم 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀
عزیزم لطفا و خواهشا منو هم دعا کن به هر دری زدم و هر توسلی کردم نشد🥹😭پدرم کتک میزنه و خسیس و شکاک ...

چرا از پدرت شکایت نمیکنید؟؟؟؟ مامانت طلاق بگیره 

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

بله در ک می کنم. دقیقا همین احساس نیاز و اضطرار باعث می شه خیلی آدم آسیب پذیر باشه به شیادهابه مقدس ...

مراقب حرف زدنت باش لطفا

چقدر تو کثیفی حالم ازت بهم خورد امیدوارم خدا جوابتو بده که تهمت میزنی الهی سر عزیزانت بیاد خدا حکمتو بکنه 

از این لحاظ ک بله درسته

ادما حتی اگه سگ صفت هم باشن باید واسه هم دعا کنن

حرف این کثافتارو گوش نده

من نیومدم بگم بیاین بگید واستون دعا کنم دوستان خودشون لطف داشتن ولی من دعا میکنم چون دعا واسه همدیکه خبلی زودتر به اجابت میرسه