2777
2789
عنوان

خدا خیلی باهام مهربونه هرچی بخوام بهم میده

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 44 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعد از چند ساعت گریه کردن این پست رو دیدم....

میشه لطفا از خدا برام بخوای که چیزی که میخوام زو درست کنه؟ استرسم کم شه و از این افکار بیرون بیام....

لطفا از خدا برام بخواه.....شاید به حرف تو گوش کرد....

لطفا برای حاجت روا

دعا کن در آينده پولدار شم. دعا کن خانواده م برام لباس و شلوار و کیف و کفش و شومیز و دامن و بقیه چیزهایی ک میخوام بخرن. مرسی از دعاهای قشنگت🤩😍😍🥰🥰ندا هستم.

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

سلام لطفا برای فرج امام زمان و شادی روح شهدا و سجاد زبر جدی برای حاجت رواییم و خوشبختیم دعا کن منم برات حمد میخونم ممنونم 

اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج سلام میشه برا حاجت رواییم یه حمد بخونید و ثواب شو تقدیم کنید به امام زمان عج اگه خوندی یه خبر بده تا منم برات بخونم ❤️

عزیزم برام دعا کن شوهرم بیاد دنبال من و بچم منو با بچه کوچک ول کرده با سر خونی

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

فقط اینایی که نوشتن برای منم دعا کن تو ایران 11 هزار تا امام زاده هست!! الان می فهمم چرا..

ببین امثال ماهایی ک گفتیم واس ما هم دعا کن چقدررر نیازمند اجابت دعامونیم ک از خدا گرفته تا بنده هاش ب التماس افتادیم ک گره مون حل بشه ببین چقد رومون فشاره ک از زمین و زمان تمنا میکنیم گ فلان مشکلمون حل شه