2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ازفردا قراره دخترم بره مدرسه و من تمام تن و بدنم میلرزه از این ویروس و مریضی کوفتی

شاید باورتون نشه من توی شهری زندگی میکنم که امار انفولانزاش خیلی بشدت بالاس و خود وزارتو بهداشت کشور اینو تو اخبار سراسری پخش کرده ولی به هیچ عنوان استاندار شهر اقای منصور بیجار و اقای محبی به هیچ عنوان مدارس و تعطیل نکردن 

و فقط دو روز بچه های ما تعطیل بودن

ازفردا قراره دخترم بره مدرسه و من تمام تن و بدنم میلرزه از این ویروس و مریضی کوفتی

خیلی سخته

پسر من از ۱۷ آبان نرفته مدرسه خیلی حالش بد بود کلی هم بستری شده

یه امپول هم داره دکتر گفته باید کاملا سالم باشه بدون هیچ علائم سرماخوردگی تا بتونم تزریق کنم براش

نمیدونم از هفته دیگه با چه استرسی باید بفرستمش مدرسه😔

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

شاید باورتون نشه من توی شهری زندگی میکنم که امار انفولانزاش خیلی بشدت بالاس و خود وزارتو بهداشت کشور ...

ما تهرانیم دو هفته بخاطر آلودگی تعطیل بوده ،ولی میدونم انفولانزا هم ب شدت شیوع پبدا کرده ،هر کیو میبینی مریضه

منم مرگو دیدم بخدا تاصبح تب ولرز کرده بودم‌ هزیون میگفتم مثل این فیلما باورم نمیشد بخدا

من سه تا پتو انداخته بودم روم بازم لرز داشتم یهو صورتم انگار گر میگرفت خیلی خیلی بده ویروس 

کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور... 

خیلی سختهپسر من از ۱۷ آبان نرفته مدرسه خیلی حالش بد بود کلی هم بستری شدهیه امپول هم داره دکتر گفته ب ...

ازوقتی بچه دار شدم ازپاییز و زمستون بخاطر همین مریضیش متنفر شدم 

ما پارسال ۶ماه پاییز وزمستون رو بدون اغراق مریض بودیم ،اصلا خوب نمیشدیم