من همون مواد کیک همیشگی زو حاضر میکنم. بستگی به اندازه کیک روی شعله کوچک یا متوسط میزارم. روی شعله، شعله پخش میذارم و حرارت رو مول وقتی که ادم برنج دم میکنه میذارم. یه دستمال میپیچم دور درب قابلمه.تا بوی کیک نتیچه توی خونه درو باز نمیکنم چون پیش میخوابه. و توی قابلمه زمان پخت یه کم زیاد میشه. و یه نکته دیگه اینکه ته قابلمه رو چرب کن و کاغذ بنداز
من ظرف کیک رو تو یه قابلمه بزرگتر میزارم. یه شعله پخشکن هم زیر ظرف کیک تا تماس مستقیم نداشته باشه. شعله هم متوسط. خیلی کم باشه پف نمیکنه.دم کنی هم رو قابلمه بزرگتره میزارم.
من رو شعله وسط با شعله پخش کن و حرارت بسیار کم.نیم ساعت اول درشو بر ندار.دم کنی هم بزار ..بعد نیم ساعت یا ۴۰..۴۵ دقیقه با خلال دندون تست کن.اگه مواد به خلال نچسبید پخته..با همزن دستی هم میشه موادشو هم زد اگه برقی نداری.
در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍
من به بار تو شعله کوچک گذاشتم با شعله پخش کن دم کنی یه یا چهار ساعت طول کشید
نه 40 دقیفه کافیه. اگه دیدی روش خام هست 15 مین دیگه با حرارت یکم بیشتر بزار بپزه. یکم که سرد شد از قابلمه درش بیار. من وسطش همیشه یک استکان کوچیک هم چرب میکنم میزارم و کیکم که خنک شد درشمیارم . اینطوری مغز پخت میشه