2777
2789
عنوان

کیک قابلمه ای بلدین

174 بازدید | 25 پست

کیک قابلمه ای باید بذاریم رو شعله کوچک گاز یا متوسط گاز؟دم کنی هم میذارید؟ چند دقیقه میپزه؟ تخم مرغ و شکر با همزن برقی هم میزنید؟..

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با دست هم میزنم. 40 دقیقه با دمکنی رو شعله پخش کن حرارت ملایم . کیک من 6 فاشق ارد و مخلفاته . رو یک ...

من به بار تو شعله کوچک گذاشتم با شعله پخش کن دم کنی یه یا چهار ساعت طول کشید

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.

من همون مواد کیک همیشگی زو حاضر میکنم. بستگی به اندازه کیک روی شعله کوچک یا متوسط میزارم. روی شعله، شعله پخش میذارم و حرارت رو مول وقتی که ادم برنج دم میکنه میذارم. یه دستمال میپیچم دور درب قابلمه.تا بوی کیک نتیچه توی خونه درو باز نمیکنم چون پیش میخوابه. و توی قابلمه زمان پخت یه کم زیاد میشه. و یه نکته دیگه اینکه ته قابلمه رو چرب کن و کاغذ بنداز 

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....
با دست هم میزنم. 40 دقیقه با دمکنی رو شعله پخش کن حرارت ملایم . کیک من 6 فاشق ارد و مخلفاته . رو یک ...

من همش ته کیکم میسوزه البته توکیکم مرباتوت میریزم،دلیلش مربائه هست یاچی؟ واینکه مغز کیکم نپخته میمونه

۷۵.۹۲۸۰

من ظرف کیک رو تو یه قابلمه بزرگتر میزارم. یه شعله پخشکن هم زیر ظرف کیک تا تماس مستقیم نداشته باشه. شعله هم متوسط. خیلی کم باشه پف نمیکنه.دم کنی هم رو قابلمه بزرگتره میزارم. 

من رو شعله وسط با شعله پخش کن و حرارت بسیار کم.نیم ساعت اول درشو بر ندار.دم کنی هم بزار ..بعد نیم ساعت یا ۴۰..۴۵ دقیقه با خلال دندون تست کن.اگه مواد به خلال نچسبید پخته..با همزن دستی هم میشه موادشو هم زد اگه برقی نداری.

من به بار تو شعله کوچک گذاشتم با شعله پخش کن دم کنی یه یا چهار ساعت طول کشید

نه 40 دقیفه کافیه. اگه دیدی روش خام هست 15 مین دیگه با حرارت یکم بیشتر بزار بپزه. یکم که سرد شد از قابلمه درش بیار. من وسطش همیشه یک استکان کوچیک هم چرب میکنم میزارم و کیکم که خنک شد درشمیارم . اینطوری مغز پخت میشه