2777
2789
عنوان

زن بابای شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 714 بازدید | 51 پست
بنظرم قطع رابطه کن.. چیزی هم نگو اصلا..دیگه چه میشه کرد کاریه که شده و همچین آدمی اومده تو زندگیتون. ...

پدرشوهرمم دل خوشی ازش نداره 

ترجیح میدهم به میل خویش دیوانه باشم. تا به میل دیگران عاقل.   .  مادر شدم ولی هنوز خودمو یه دختر بچه بازیگوش میدونم. 😉     گاهی وقتا هم یه پیرزن بی حوصله 🙃. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرابایدبریدسریخچالش؟اون الان خانم اون خونست وطبیعتاتمام وسایل مطعلق به اونه شمام مثل مهمان برووبرگرد

من فقط مثال زدم عزیزم 

نیازی ندارم برم سر یخچالش 

تا الان دستم به یخچالش نخورده خداروشکر

ترجیح میدهم به میل خویش دیوانه باشم. تا به میل دیگران عاقل.   .  مادر شدم ولی هنوز خودمو یه دختر بچه بازیگوش میدونم. 😉     گاهی وقتا هم یه پیرزن بی حوصله 🙃. 

خب چرا طلاق نمیگیره اگه داره تحملش میکنه

بخاطر مهریه

بخاطر مهریه

بابا  متوجه شدم حالا چرا ناراحتی به خاطر اینکه خیلی این خانم و پدر شوهر تو عزت و احترام کردی و از طرف اونها این عزت و احترام رو به قدر کافی دریافت نکردید برای همین  عصبانی هستی تنها چیزی که می‌تونم بهت بگم اینه که کاملاً به این زن آماده خور 😂بی‌محلی کن طوری که خودشم  متوجه بی‌محلی تو بشه 

بخدا بی محلی بهترین انتقامه دیگه هم دعوت نکن مگه سرت درد میکنه برا خودت کار بتراشی

پدر شوهرتم باید چشمشو باز می‌کرد  جوون 20 ساله نبود که هول کنه  حرصشو نخور مطمئن باش تو خلوت خودشون اینقدر قربون صدقش میره. جلو شما از این حرفا میزنه که راضی نیس. 

عین پدر شوهر من 😂

مردا اکثریت همینن زنشون می میره اینقد فیلم بازی میکنن که ناراحتن  از فوت‌ زنشون، ولی بعد چهلم به فکر جایگزینشن😑 

پدر شوهرم با اینکه آدم خوبیه ولی اونم خوب برا ما فیلم بازی می کرد 

پدر شوهرمو هفته ای یکی دوبار ناهار دعوتش میکردم تو این یک سال نیمی که زن نداشت 

بعد که خرش از پل گذشت کم محلی کرد بهمون مزاحم زنش نشیم 😂

واقعا خاک بر سر من که خرررر بودم 

اسی جان من فکر میکنم خیلی از کاربرای اینجا زن دومن برای همین از این قماش کفتارها خیلی دفاع میکنند

من چون شرایطم مثل شماست بهتون میگم، باهاش کات کن

من الان افسوسم اینه چرا روز اول کات نکردم.

چرابایدبریدسریخچالش؟اون الان خانم اون خونست وطبیعتاتمام وسایل مطعلق به اونه شمام مثل مهمان برووبرگرد

کی گفته وسایل مال اونه 

اینجوری کامنت میذارین آدم حس میکنه شما هم از مرده خوری بدتون نمیاد 

میدونم شاید قضاوتم غلط باشه اما اول باید نامادرشوهر دیده باشی بعد اینجوری نظر بدی

کی گفته وسایل مال اونه اینجوری کامنت میذارین آدم حس میکنه شما هم از مرده خوری بدتون نمیاد میدونم شای ...

مادرشوهرخودم زن باباست ولی اونم اومده بهرامیدی میخوادزندگی کنه خودم انقدی جهازآوردم که مرده خورنباشم چارتاکاسه بشقاب نه کسی روفقیرکرده نه سرمایه دارحرف زدن وفکرکردن درموردش فقط گندمیزنه به اعصاب آدم همین

اینجاکودک درونم فعالیت میکنه که یکم بیش فعالی هم داره

مادرشوهرخودم زن باباست ولی اونم اومده بهرامیدی میخوادزندگی کنه خودم انقدی جهازآوردم که مرده خورنباشم ...

من در وجود نامادری همسرم امید ندیدم 

فقط زیاده خواهی و حسادت دیدم. البته خودش تنها مقصر نیست  پدر شوهرم کم حسود و بدذات نیست