2777
2789
عنوان

بازم پریود چرا من باردار نمیشم😞شما چقد طول کشید اقدامتون

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 38 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوهرت مشکل نداره؟

نمیدونم ازمایش نداده .ولی ببخشید میگم حجم منی تو تعداد و سرعت اسپرم تاثیر داره؟

چرا همش دنبال یکی هستین که بهش تکیه کنین صاف بشنین خب!مگه کمر ندارین☻️🚶‍♀️

وا دوماه خیلی زوده واسه نا امید شدن!تا یک سال هم اقدام باشید و باردار نشید اوکیه

میخوام زودتر پیگیری کنم ک اگه مشکلی بود بعد یکسال تازه اول راه نباشم .حالمو خیلی گرفتس فکر میکنم خیلی دیر ب فکرش افتادم

من با اولین اقدام باردار شدم سه ماهگی سقط شد 

بعد اونم یکسال و نیم دو سال اقدام بودم باردار نمی‌شدم دیگه بیخیالش شدم یکی دو ماه بعدش که دیگه تو فکر اقدام نبودم باردار شدم....

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

عزیزم اصلاح سبک غذایی انجام بده و خیلی کمک می‌کنه اگه میخوای بار دار بشی.‌

چجوریه بلدی عزیزم

عزیز خب دوماه که چیزی نیس تا یسال وقت داری

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

میخوام زودتر پیگیری کنم ک اگه مشکلی بود بعد یکسال تازه اول راه نباشم .حالمو خیلی گرفتس فکر میکنم خیل ...

آخه واقعا زوده واسه قضاوت کردن 

حداقل ۶ ماه بگذره بعد 

لزوما قرار نیست با اولین تلاش باردار شد که

شوهرم از نداده من مشکل دارم تنبلی و کیست رفع شد ولی فولیکولام کوچیک بودن ماه پیش این ماه سنو نمیرم ی ...

من بخاطر ابنکه احتمال جنسیتو بالا ببرم فقط روز تخمک گذاری اقدام میکنم هر ماه سه شب پشت هم

من بخاطر ابنکه احتمال جنسیتو بالا ببرم فقط روز تخمک گذاری اقدام میکنم هر ماه سه شب پشت هم

خوبه بار اگه بتونی بعد از اقدام شلوارتو بپوش تا صبح بخواب بهتره مشکلی که نداری؟ 

یعنی میشه یه روز منم مادر بشم😊 قربونت برم کی بیای تو دل مادر الهی دورت بگردم❤️🌱

نه جلوگیری طبیعی ک از هرجیزی برا بارداری بهتره. ربطی ب اون ندارهاپلیکیشن تعیین روز تخمک گذاری از نت ...

میگم شاید اینهمه سال جلوگیری رحممو مشکل دار کرده.

کیت استفاده کردم دو خطه ک شد هر ۱۲ یا ۱۸ ساعت سه بار اقدام داشتم هر ماه .

یکیم اینکه من واسه پسر اقدام کردم ک قبلش جوش شیرین تزریق کردم ممکنه بخاطر اون باشه