2777
2789
عنوان

میشه یه حس ششمی بیاد که حسش رد خور نداشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 56 پست
حالت پریشونه بین دوراهی گیر کردی لباس استین بلندم تنتهسردرد داری خفیفه

عزیزم میشه جواب کنم جواب منم بدی .اسمم فاطمه شفیعی آیا فرهنگیان قبول میشم؟برای شوهر خواهرم کار پیدا میشه؟خواهزن سعیده کی باردار میشه؟برات سوره حمد میخونم جواب من بدی

بچه بهاری ولی نمیدونم چ ماهی لباس تیره تنته جلو موهات کوتاهه موهاتم خرماییه میاری ترازت بین ۷۰۰۰ هزا ...

اره همه درسته جز ماه تولدم 

درمورد ازدواجم چی حس میکنی شغلش کجا آشنا میشیم خصوصیاتش 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه بهاری ولی نمیدونم چ ماهی لباس تیره تنته جلو موهات کوتاهه موهاتم خرماییه میاری ترازت بین ۷۰۰۰ هزا ...

یکی از پسرای همسایمون رو میبینمش ؟

ممکنه به منم حرفی چیزی بزنه(مواد میزنه اصلا حالیش نیست چیکار میکنه)

خیلی میترسم چیکارکنم 😥

عزیزم میشه جواب کنم جواب منم بدی .اسمم فاطمه شفیعی آیا فرهنگیان قبول میشم؟برای شوهر خواهرم کار پیدا ...

اره قبول میشی 

اره پسدا میشه ولی شغل دلخواهش نی

خواهر زن سعیده هم مهر سال اینذه بارداره

دختر پرتلاش هستم پشت کنکور ۴۰۳ هستم کاربر قدیمی هستم ولی این کاربری رو زدم که روز به روز این ۷ ماهو تلاش کنم و بعد از گذشت ۷ ماه بیام بگم کنار شما دوستای خوبم قبول شدم ((‌  پس تاپیکامو همراهی کن اگه توهم کنکوری یا پشت کنکوری هستی ریاضی و تجربی انسانی نداره ما هدفامون مشترکه اونم کنکور))پس به امید موفقیت هممونhttps://panel.medicalstus.ir/student/daily-report/class/join?link=Z2NXSlJ4

اره قبول میشی اره پسدا میشه ولی شغل دلخواهش نیخواهر زن سعیده هم مهر سال اینذه بارداره

سلام عزیز دلم امیدوارم حالتون خوب باشه 

میشه لطفا جواب منم بدید به کمکتون احتیاج دارم خیلی سپاسگزارم ازتون حاجت روا بشید الهی آمین 

سلام عزیز دلم امیدوارم حالتون خوب باشه میشه لطفا جواب منم بدید به کمکتون احتیاج دارم خیلی سپاسگزارم ...

دوباره میشه بفرستی عزیزم؟

دختر پرتلاش هستم پشت کنکور ۴۰۳ هستم کاربر قدیمی هستم ولی این کاربری رو زدم که روز به روز این ۷ ماهو تلاش کنم و بعد از گذشت ۷ ماه بیام بگم کنار شما دوستای خوبم قبول شدم ((‌  پس تاپیکامو همراهی کن اگه توهم کنکوری یا پشت کنکوری هستی ریاضی و تجربی انسانی نداره ما هدفامون مشترکه اونم کنکور))پس به امید موفقیت هممونhttps://panel.medicalstus.ir/student/daily-report/class/join?link=Z2NXSlJ4

میشه لطفا بگی من چه زمانی و با چجور ادمی ازدواج میکنم

چجوری اشنا میشم

اسمم لعبا

❤️‍🩹

اره قبول میشی اره پسدا میشه ولی شغل دلخواهش نیخواهر زن سعیده هم مهر سال اینذه بارداره

@دخترپرتلاش1384سلام عزیزم حس آقای  ع به من و قصدش چیه؟آیا به من پیشنهاد ازدواج میده و باهاش ازدواج دارم؟چه شخصیتی داره؟مرسی عزیزم

یکی از پسرای همسایمون رو میبینمش ؟

ممکنه به منم حرفی چیزی بزنه(مواد میزنه اصلا حالیش نیست چیکار میکنه)

خیلی میترسم چیکارکنم 😥 اینو بگو خیلی نگرانم 

حالت پریشونه بین دوراهی گیر کردی لباس استین بلندم تنتهسردرد داری خفیفه

با اجازه اسییی 

لطفا میشه جواب منم بدی عزیزم خیلی حالم بدهههه

درمورد یه چیزی استرس دارم . به نظرت راسته یا اینکه بیهودس ؟ 

بع نظرت اون چیزی که راجع بهش استرس دارم درسته و حقیقت داره یا کلا استرسم بیجاست و درست نیست اون‌چیز؟؟؟

لطفا برای حاجت روا