2777
2789

از پدرشوهرم جدا شدن

بعد ی ثانیه چشم شوهرمو دور میبینه سریع شروع میکنه غیبت پدرشوهرمو میکنه ، خیلی دلم برای پدرشوهرم میسوزه حتی یک بار هم نتنها بد نگفته پشت سر مادرشوهرم برعکس همش سعی میکنه به بچه هاش بگه هوای مادرتون داشته باشین احترام بذارین و‌فلان

مثلا رفته بودیم خونه خاله ی مادرشوهرم مهمونی ، سریع دم گوش من میگه این خاله م خیلی زرنگه ، شوهر دخترخاله م (حالا. تموم اینها سن بالا نوه هم دارن ) اول من رو میخواست ولی بابام منو نداد، خاله م سریع دخترشو داد بهش ، هنوزم چشمش به منه میگه آه من گرفت طلاق گرفتی ….

یعنی هرجااااا بریم این خاستگار داشته 

تموم عموهای شوهرمو میگه خاستگار من بودن ولی منو دادن ب بابای اینا

خیلی عصابم خورد میشه از این رفتار زننده ش

کاش من رو آنقدر محرم خودش ندونه از این حرف‌ها بزنه 

من عصبی میشم

حالا تو چرا انقد عصبی میشی؟ 

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دلش جایی گیره عاشق شده

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

حالا تو چرا انقد عصبی میشی؟

چون خوشم نمیاد آنقدر شخصیت پدرشوهرمو تلاش میکنه جلوی چشم من خورد کنه

من خیلی پدرشوهرمو دوست دارم ، دلم برای شوهرمم میسوزه 

دلم نمیخاد کسی ابهت باباشو خورد کنه

شما از این گوش بشنو از اون گوش بیرون کن

خب من همین کار رو می‌کنم و این باعث شده روش خیلی باز بشه و هی ادامه بده به این حرکت

چند بار اخیر که دیگه باهاش گرم نگرفتم و محل ندادم خیلی بهتر شد این رفتارش

مادرشوهرت انگار انقد خواسته نشده عقده ای شده، بگو سنی ازتون گذشته زشته این حرفارو نزنین یه موقع کسی ...

راستش منم حالم بهم میخوره 

چطوری با شصت سال سن هنوز راجب خاستگارهاش حرف میزنه

کسایی که آشنا هستن همه سن دارن و نوه و عروس داماد

ولی خب مستقیم نمیتونم حرفی بزنم

چند باز اخیر دیگه کلا محلش ندادم ی کم جمع کرد خودش رو

خب من همین کار رو می‌کنم و این باعث شده روش خیلی باز بشه و هی ادامه بده به این حرکتچند بار اخیر که د ...

چون یه جورایی عقده ای شده مثلا با خودش میگه اگر منو داده بودن به این مثلا زندگیم اینجوری بود نمی دونه هر کس تو شرایط زندگی فرق داره 

وقتی میگه بگو مادر دیگه نباید بگی بنده خدا متاهل هس دیگه این حرفا گفتن نداره اصلا شما مطلقه هستی این حرفا دیگه جایی واسه گفتن نداره گذشته ها گذشته