2777
2789
عنوان

اگه بچم دختر نشه چی😂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 42 پست
اره ولی خب درصد اونایی که دوتاشو دارن خیلی کمه یجورایی شانسیه

من خودم اولی هرچی بشه مهم نیست ولی دومی باید مخالفش باشه و برای اون حتما میرم رویان و دکتر که دقیقا مخالف بشه

فکر نکنم😂💔من حتی از الان هر مغازه که خوشگلی وسایل گوگولی داره میبینم میگم کاش دختر داشت براش میخر ...

منم دوست داشتم ولی وقتی پسردارشدم ب دختر فک نمیکنم خیلی دردسر داره دختر من حوصله لاک مو هرمدل بزنم ندارم 🤣 

بچه اول دختر بود دیگه نمیخاستم سیر میشدم از بچه ولی الان دلم بچه دوم دختر میخاد یجوری باهاش کنار میام 🤣ووییی یادم میوفته میخاد دست بزنه ب لوازم ارایشم اعصابم خورد میشه🤣🤣 

🎭  ی سری درداگفتنی نیست تاابدرودلت میمونه حالامیخاد ب نفعت باشه یا میخاد ب ضررت 🤫🖤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خیلی خوبه فکر کردن بهشم قشنگه🥲

پسر بچه تا بچس شاید بامزه باشه بزرگ میشه دیگه بدرد نمیخوره 😂 البته من خودم داداش بزرگ دارم و مطمئنم اگر پسرم بشه مثل اون شیطون میشه و یه بلا هایی سرمون میاد که تاریخ دوباره تکرار میشه قشنگ میشه غلام حلقه به گوش اون😂😂

پس یه دختر مثل خودم ترجیح میدم

طفلک مامانت من که اصلا به دو تا فکر هم نمیکنم پسرتازه بدمش کسی بزرگ کنه هرکدومشون یه کابوس تلخه برام ...

نه مامان من پسر دوسته گردن میگیره هرچقدر که من از پسر بدم میاد اون خوشش میاد

😂😂وای اره این داستانارو داره دیگه

اره ولی هردو خوبههه 

حالا بخاب دیگه شوهرنداری بفکربچه ای 🤣💕

🎭  ی سری درداگفتنی نیست تاابدرودلت میمونه حالامیخاد ب نفعت باشه یا میخاد ب ضررت 🤫🖤
نه مامان من پسر دوسته گردن میگیره هرچقدر که من از پسر بدم میاد اون خوشش میاد

مامان من پسر دوست نداره

مادرشوهرم پسر دوست داره . البته بنده خدا به جایی رسیده میگه شما یکی بیارید فقط حالا هرچی بود 🤣🤣🤣

ولی خب من کلا بچه دست کسی نمیدم‌ 😅

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

مامان من پسر دوست ندارهمادرشوهرم پسر دوست داره . البته بنده خدا به جایی رسیده میگه شما یکی بیارید فق ...

وای مادر شوهرا که همشون پسر دوستن😂چون فکر میکنن پسرای خودشون چه تحفه آیین دوباره مثل اونا بیاد ور دلشون ولی خب تجربه ثابت کرده بچه دختر همه دوست دارن و براش میمرن😂

وای مادر شوهرا که همشون پسر دوستن😂چون فکر میکنن پسرای خودشون چه تحفه آیین دوباره مثل اونا بیاد ور د ...

خب پسرش واقعا تحفه اس 🤣

من اگه شک‌ نداشتم پسرم کپی صد در صد باباش میشه از پسر بدم نمیومد 😅 

ولی مسئله اینه که بچه ی‌ من ور دل کسی نمیره . کلا روابط من محدود و رسمیه 

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩