2777
2789
عنوان

اوضاع ما جوون ها با این گرونی چی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 35 پست
منم خستم تو دانشجویی دارم با بدبختی از همه چیم میزنم جمع کنم بلکه بشه ازدواج کنیم سه چهار سال بعد ما ...

باید بگم خیلی ادم قوی هستی که به ازدواج فکر میکنی

من الان ۳ ساله بدون کمک خانواده خرج خودم تنهارو میدم تو پول خرید میوه و حتی لباس و کفش ساده ام موندم حقوقم به خودم تنهایی نمیرسه تازه فقط خرج خودمو میدم یعنی خونه و اینا ماله خانوادمه پول آب و برقم اونا میدن...

دقیقا فکر اینم حتی جشن اینام نگیرم کوچکترین مراسمم چندصد تومن خرجشه ما که نمیتونیم جور کنیم ، پدرامو ...

یه جشن متوسط با درجه یکا بگیرید 

خرجش انقدر زیاد نمیشه 

اگه در زمینه دکوراسیون و چیدمان ، خرید جهیزیه و انواع کارای هنری سوال داری بپرس حتما جواب میدم 😉.                                     اگه مشکل 🛑واژینیسموس داری پیج vaginismus .ir راه حل مشکلته خودم بعد از یکسال با اطلاعات همین صفحه درمان شدم فقط یکم اراده میخواد پشت گوش نندازی خیلی زود موفق میشی 🫶🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما حتی یک جشن کوچیک نگرفتیم فقط محضر رفتیم عقد کردیم تمام آمدیم خونمون

منم دیگه تو فکر اینم 

وقتی هیچکاری از دستمون برنمیاد لاقل از اول خودم بگم تصمیمم نگرفتن مراسمه لاقل نسوزم 

❤️‍🩹

دقیقا فکر اینم حتی جشن اینام نگیرم کوچکترین مراسمم چندصد تومن خرجشه ما که نمیتونیم جور کنیم ، پدرامو ...

یه رستوران کوچولو اجاره کن با فامیلای درجه یک بیشترم خوش میگذره عمه یک بابات تو عروسیت چیکار داره؟

نزار دلت بمونه خرج خونه زندگی اینا همش جور میشه ولی دیگه نمیتونی با بچه عروسی بگیری‌.

My world is empty of people and that's why it's beautiful.

باید بگم خیلی ادم قوی هستی که به ازدواج فکر میکنیمن الان ۳ ساله بدون کمک خانواده خرج خودم تنهارو مید ...

شاید واقعا نمیدیدم طرف مقابلم خودشو به آبو آتیش میزنه ول میکردم منم 

الان میبینم طفلی صب تا شب هر مدل کاری میکنه تا پول جمع کنه من خودمم دلم نمیاد پا پس بکشم 

ولی عمیقا ناراحتم که برای داشتن یه زندگی نرمال مجبورم همه چیزو از خانواده هامون درخواست کنم 

❤️‍🩹

یه رستوران کوچولو اجاره کن با فامیلای درجه یک بیشترم خوش میگذره عمه یک بابات تو عروسیت چیکار داره؟نز ...

فکر کنم عاقلانه ترین کار همینه 

فقط آدمای خیلی نزدیک رو دعوت کنم تا کم جمعیت تموم شه 

❤️‍🩹