2777
2789
عنوان

نمیتونم به بابام بگم بهم پول بده

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 29 پست
والا دیگه خیلی هواشونو دارم با دقت خرج میکنم چون میدونم الان وضع اقتصادی چجوری خودمم دوست دارم برم ک ...

ایندفعه مادرتون خواسته  ای داشتن بگید به باباتون بگن. از پس اندازت خرج نکن

کاش دوباره بیایی سمتم تو💚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گلم منم عین شما بودم بعد بابام گذاشت تو کاسم 🥲راحت باش باباته شما که پول حروم نمیکنی بذار خرجت کنه ...

درست میگید 

آره خودمم دنبال کار تایپ میگردم خیلی تو اینترنت هست ولی نمیدونم میشه اعتماد کرد یا نه

نمیدونم اینو نگفتم تاحالا بهشون فقط چجوری دانش آموز پیدا کنم؟

من دیوار زیاد دیدم اگهی تدریس خصوصی.

ببین چه درسایی رو می‌خوای تدریس کنی، اگر فکر می‌کنی توی فامیلتون استقبال می‌شه توی چند تا از گروها اعلام کن‌ هرکی بیاد بگو به دوستاشم بگه. به خصوص حواست به ایام امتحانات هم باشه. 

ایندفعه مادرتون خواسته ای داشتن بگید به باباتون بگن. از پس اندازت خرج نکن

بهش میگم 

میگه دوباره بابات برات پول میریزه:/

دیگه با مامانم نمیرم بیرون😔😂

اطراف خونتون مهد کودک هست ؟ 

بگو به عنوان کارورزی میخوام برم ولی برو از یه جا شروع کن 

یکی از همکلاسی‌های من می‌گفت ترم بعد درسمون  تموم میشه بابام بهم میگه اینهمه رفتی چی شد  ؟ 

اگر بابات بهت میگه نرو فکر میکنه موفقیت تو درس خوندنه، چند وقت دیگه درست تموم بشه میخواد بگه من اینهمه خرج کردم تهش چی شد ؟ 

من دیوار زیاد دیدم اگهی تدریس خصوصی.ببین چه درسایی رو می‌خوای تدریس کنی، اگر فکر می‌کنی توی فامیلتون ...

فامیل بیان پول نمیدن 😂

آره باید بگردم تو فامیل و همسایه 

اطراف خونتون مهد کودک هست ؟ بگو به عنوان کارورزی میخوام برم ولی برو از یه جا شروع کن یکی از همکلاسی‌ ...

اره مهدکودک هست

میخواستم برم یه کلینیک روانشناسی نزدیک خونمون واسه کارورزی رشتم روانشناسیه که تابستون خواستم برم و تابستون کلش شهرستان بودم نشد برم دنبالش

مهدکودک هم میرم ببینم قبول میکنن یا نه

حالا من یکی دوجا کار پیدا کردم فقط بهم گفتن درست رو تموم کن بعد بیا کار کن بعد درسم میرم دنبالشون..

اره مهدکودک هستمیخواستم برم یه کلینیک روانشناسی نزدیک خونمون واسه کارورزی رشتم روانشناسیه که تابستون ...

نگاه نکن باباها میگن درس بخون کار نکن ، بعد از فارغ التحصیلیت ازت انتظار دارن  یه کاری کنی 

نگاه نکن باباها میگن درس بخون کار نکن ، بعد از فارغ التحصیلیت ازت انتظار دارن یه کاری کنی

اره میدونم 

از الانم بهم میگن بابام میگه تا درست تموم شه خرجت رو میدم بعد برو دنبال کارت دستت تو جیب خودت باشه