2777
2789
جدیدا چه لباسای چرتی مد شده؟

مجبوریم بپوشیم والا اینا خوبن میریم بازار یه لباسایی میبنی یکی انگار رنگش رفته یکی پاره یکی کوتاه یکی تور پارچه هم بخوام بگیرم متری خداتومنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برای خیابون قشنگ نیس مگررررر اینکه روش پالتو بپوشی بری کافه و رستوران در بیاریش

ولا خیابونا زیاد دیدم 

دیگه نمیدونم کافه بودن داشتن برمیگشتن یا میرفتن کافه 

تو مترو خیابون پارک سینما دیدم ک  پوشیدن   

مجبوریم بپوشیم والا اینا خوبن میریم بازار یه لباسایی میبنی یکی انگار رنگش رفته یکی پاره یکی کوتاه یک ...

میدونم چرت زیاد میپوشن و به خیال خودشون باکلاس شدن

چرا لباسای شیک و سنگین هم هست اگه بگردی

مجبور نیستیم با مد مسخره پیش بریم

مثلا یه پالتو یا کت بگیر قشنگترن اینا

میدونم چرت زیاد میپوشن و به خیال خودشون باکلاس شدنچرا لباسای شیک و سنگین هم هست اگه بگردیمجبور نیستی ...

چم این قیمتش خیلی هم زیاد نبود ولی خب دیگه سفارشش دادم میدونم اگه نمیخردم رو دلم میخواد 

حضوریه دیشب رفتم تن زدم دو دل بودم خرید آنلاین هم داره دیگه سفارشش دادم قیمتش اونجا چنده

نمیدونم والا من قیمت نکردم 

اخه مشکیشو خودم دو‌سال پیش خریدم دیگخ داشتم نرفتم قیمت کنم دنبال کار جدیدتر بودم البته برای من ساده است اون قلبها رو نداره بغلش هم چاک داره 

من همینجوری بیرون میپوشم با یک نیم بوت مشکی 

اتفاقا الان دارم میرم مراسم ختم میخوام همینو بپوشم 

نمیدونم والا من قیمت نکردم اخه مشکیشو خودم دو‌سال پیش خریدم دیگخ داشتم نرفتم قیمت کنم دنبال کار جدید ...

مرسی این که من سفارش دادم راستش از قیمتش تعجب کردم ۴۸۰تومن بود دیگه گفتم پولی نیست بزار بخرم 

مرسی این که من سفارش دادم راستش از قیمتش تعجب کردم ۴۸۰تومن بود دیگه گفتم پولی نیست بزار بخرم

منم ۳۸۰ تومن خریدم اما پیارسال خریدم تو اف آخر فصل بود دیگه ارزون بود 

کلا امسال بافت ارزونه 

من یک ست کراپ کت و دامن بافت خریدم کار خارجی هست اصلا آنقدر خاص هست همه جا میپرسن از کجا خریدی یک و چهارصد خریدم 

همه فکر میکنند بالای دو تومنه 

هفت حوض هم خیلی بافت هاش مناسبه