2777
2789
عنوان

خواب دیدم جنگ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 672 بازدید | 48 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا همه خواب دیده بودن قبل جنگ دوازده روزه و شد🤭

از معجزات نی نی سایته 😁👍

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
میدونی ذهنمون ترسیده من از زمانی که بین ایران و اسراعیل شکر آبه ده بار خواب جنگ و دیدم و اینقدر واق ...

دقیقا خاطره بدی هک شده داخل ذهنمون مغز هم واسه اینکه فراموشش کنه یادآوریش میکنه تا درکش آسون تر شه 

حالا همه خواب دیده بودن قبل جنگ دوازده روزه و شد🤭

مثل وقتی یکی میمیره همه خواب میبنن رفته بهشت دارن رو سرش نقل و نبات میریزن یا فلان غذارو داشته میخورده

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نی نی یار اگه این بار تعلیقم کنی خودمو میکشم😂
فعلا که تروری اتفاق نیفتاده.امیدوارم هر چی هست؛ دامن ملت نگیره.

امیدوار نباش چون شده بعدم ملت شدن سپر دفاع 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

والا منم خواب دیده بودم اومدم تعریف کردم البته کلی فحش خوردم دو ثانیه تاپیکم ترکید بازخوبه کسی به تو فحش نداد 

و خداوند سر آفرید که روی گردن باشد نه در باسـن دیگران … نمیدونستید بدونید گلم