2777
2789
عنوان

برای تولد شوهرم چی بخرم

244 بازدید | 39 پست

؟؟؟؟ دو میلیون بیشتر ندارم حتی هزار تومنم نمیتونم اضافه کنم به مبلغ بنظرتون چی بخرم؟ اهواز سرمایی نداره ک لباس زمستونه بخرم براش لباس زمستونه ی دست بیشتر نداره اما دستم نمیره برا لباس زمستونه چی بخرم بنظرتون؟

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تایپ شخصیتی اش چطور 

منظورم حیطه ها مورد علاقه اش 

اگه ورزشی میتونی کراتین ، ال گلوتامین بخری پروتیین وی گرون یا شیکر برقی 

یا یک پک بهداشتی افتر شیو ، بادی اسپلش ، مام ، اسپری ، ....

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

شلوار بخر

یا ی پولیور نازک تو اهوازم نیازه یه دست کمه واقعا

پیرهن مردونه هم میتونی بگیری

اگه کارش جوریه که کیف میبره اون

اگه باشگاه میره مثلا برا اون بخر

کلا ببین چی نیاز داره

ی کیک و ادکلن و لباس زیر

کیک خودم درست میکنم

ادکلن هم خوبه پیشنهادای دیگ داری بگو

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

خودکار یا میراهن اسم خودش روش حکاکی شره

از پیراهن این مدلی خوشش نمیاد خودکار هم ب کارش نمیاد اصلا

تایپ شخصیتی اش چطور منظورم حیطه ها مورد علاقه اش اگه ورزشی میتونی کراتین ، ال گلوتامین بخری پروتیین ...

نه باشگاهی نیست باریستاس کافه داریم

تایپ شخصیتی اش چطور منظورم حیطه ها مورد علاقه اش اگه ورزشی میتونی کراتین ، ال گلوتامین بخری پروتیین ...

چیزایی ک علاقه داره گرونن مثلا کلاه کاسکت هوشمند دوست داره یا اکسسوریا خفن

نه باشگاهی نیست باریستاس کافه داریم

نه عشقم منظورم شغلش نبود منظورم علاقه خودش 

مثلا کتاب خوان اهل کتاب کتاب بگیر 

عطر باز عطر بگیر 

گیگ باز سی دی گیم بگیر چون کنسولش بودجه ات باید بیشتر باشه 

اهل اکسسوری ، نقره بگیر

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

شلوار بخریا ی پولیور نازک تو اهوازم نیازه یه دست کمه واقعاپیرهن مردونه هم میتونی بگیریاگه کارش جوریه ...

اخه گرمایی هم هست نهایت ۶ صبح بزنه بیرون یا ۲ شب لباس گرم میپوشه وگرنه کلا با استین کوتاهه