2789
عنوان

با این عروس چه رفتاری کنیم

367 بازدید | 41 پست

زنداداشم دائم از خودش تعریف میکنه ‌کلاس میزاره پیش ما . از داداشم تعریف میکنه پیش همه که فلان چیزو خرید برام و این کارو کرد و اینا بهش چند باری گفتم تعریف نکن چشم میخورید

ما که حسود نیستیم

ولی خب بازم کار خودشو میکنه انگار عادتشه داداشمم واقعا دوسش داره پسر خوبیم هست برای زندگی

حرفای زنداداشمم درسته زندگیشون خداروشکر خوبه و همش میخواد بکنه تو چشم مردم ولی من میگم تعریف نکن 

این یه مشکل

مشکل بعدی هم اینکه تا دعوت نشه نمیاد خونه مادرم 

مادرم همش غر میزنه و میگه یه دونه عروس داریم ( فعلا یدونس ) نمیاد بهمون سر بزنه و منتظره دعوت بشه و براش شام انچنانی بزاریم تا بیاد و اصلا خودشو با ما یکی نمیدونه الان دوماهه ندیدیمش با اینکه فاصله ای هم نداره خونشون باهامون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب دعوتش کنید چ اشکالی داره؟

هر غذای ساده ای هم گذاشتید زنگ بزنید بگید بیاید اینجا دور هم باشیم

والا مادرشوهر من هرروز زنگ میزد میگفت شام و ناهار بیاید اینجا اصلا خودم سر خود نمیرفتم 

دست ازسرش بردارین فقط همین.دوس داشته باشه خودش میاد تعریفم بزار بکنه چیه میگه چشم میخوره دیگه چیه

از خون جوانان وطن لاله دمیده🥲🫂۱۸ و۱۹ دی ۱۴۰۴ هرگز فراموش نخواهد شد🤍

ولش کن چی کارش داری اینطوری حال میکنه که تعریف کنه به تو که اسیب نمیزنه.

برا دعوتم چی میشه تن تن بزنگید بیاد غذا ساده بزارید اما بزنگید من ده سال عروسم یک بار یه ناهار دعوت نشدم

به نظر من کار درستی میکنه ..حرمتا حفظ میشه .زیادی رفتم اومدن رابطه رو خراب میکنه

مادر شما الان میگه چرا عروسم سر نمیزنه

فردا میگه که عروس اومد خورد رفت دیت ب هیچی هم نزد کمو نکرد و ادامه ماجرا

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲