2777
2789

من از ۴ سالگی حلقه ای تنش نکردم  و از ۷ سالگی شلوارک هم نخواهد پوشید 

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من خودم مذهبی ام ولی جالبه کلا تقریبا هیچوقت هیچ سنی تاپ دوست نداشتم نپوشیدم. از اون ور همیشه تا الان شلوارک تا زانو تنم بوده و بد نمیدونیمش تو خانواده. البته منظورتون شاید لبس بیرون از خونه هست. 

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

این مسئله به مذهبی بودن و نبودن و حتی فرزند دختر و پسر هم ربطی نداره. حفاظت از بچه کار والدین تو این مسائل باید محتاط بود و به خصوص برای بچه‌هایی که جلوه قشنگی دارن بیشتر هم باید مراقبت کرد هم نوع پوششون هم رفتارشون با افراد بزرگسال رو مدیریت کرد.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

🤔🤔🤔🤔جریان چیه اکثر روزها، صبح ها این سوال رو میپرسی؟؟ 🫤

هنوز به جواب نرسیدی؟ 

هدف خاصی داری؟ 

وسواس فکری داری؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401