2777
2789
عنوان

عکس بی بی چکم

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 38 پست
من یه هفته گذشته حریت نداشتم زود تر بزنم انشالهه برا شما هم‌موبت میشه

هرچی خدا بخواد ممنون

علایمت چی بود نزدیک موعد؟

من درد پریودی دارم ولی پریود نمیشم

تازه ده روزم مدروکسی پروژسترون دکتر داد که اگه بارداری نباشه پریودم به تاخیر نیافته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علائم نداری؟

چرا دارم، رفلاکس مشکلات گوارشی ،یه چند روز شبا خیلی تهوع داشتم،اما سینه هام مثل دقعات قبلی که باردار بودم دردناک نیستن

تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
چرا دارم، رفلاکس مشکلات گوارشی ،یه چند روز شبا خیلی تهوع داشتم،اما سینه هام مثل دقعات قبلی که باردار ...

من بارداری قبلیم هیچ علائمی نداشتم ده روز از موعدم گذشت دیگه بیبی زدم مثل عکس بیبی اسی خیلی پررنگ بود حتی سینه دردم نداشتم الانم هیچ علائمی ندارم فقط دو روزه عقب افتاده دوست دارم بیبی چک بزنم ولی میترسم باز بخوره تو ذوقم

سینه دردو تو زمان پریودیات هم داشتیم؟منم تو اقدامم میشع دقیق علائمتو بگی

بله عزیزم 

یک هفته به موعد درد پریودی شرو شد

روز موعد درد سینه 

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت   اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

ببخشید میپرسم این ماه که باردار شدی چندبار رابطه داشتین و علائم بارداری و از چه روزی احساس کردی و کل ...

والا نشماردم سونو رفتم روز دقیق تخمک گذاریم مشخص شد

یه روز در میان رفتم

فقط 33 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت   اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم