2777
2789
عنوان

استرس دانشگاه

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 23 پست
درکت میکنم کدوم شهری! چی میخونی

قم،حقوق

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ خفن😍موفق باشی سعی کن با یکی بیشتر گرم بگیریاسترست کمتر میشهممکنه دیر جوش بخوری ولی یه روزی میشه

خب مشکلم همینه دیگه 

میخوام فقط با ی نفر دوست باشم از دوستی های ۳ نفره و گروهی بدم میاد

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
منم مثل توووئم دوس ندارم سوم شخص باشم تو جمع

تاپیکت و دیدم 

چجوری روزی ۹ساعت درس میخونی؟ 

تاپیکت و دیدم چجوری روزی ۹ساعت درس میخونی؟

مجبورم..کلاسا دیر شروع شد درسای علوم پزشکی هم سنگینه یه ماه فرصت دارم تا امتحانا 

ب نمره الف هم نیاز دارم برای اینکه سابقم خوب باشه موقع استخدام..نمرمم بالا نباشه از کمیته پزشکی که کار مقالاتی میکنیم اخراج میشم

بماند ک امروز نخوندم😂😂

بالاخره شد اونیکه میخواستم...

مجبورم..کلاسا دیر شروع شد درسای علوم پزشکی هم سنگینه یه ماه فرصت دارم تا امتحانا ب نمره الف هم نیاز ...

من از استرس شدید نمیرم سمت درسا😭😭😭😭