2777
2789
عنوان

کنار دستیم

129 بازدید | 13 پست

کنار دستیم که توی کلاس باهمیم تقریبا ۷ روزه آبله مرغان گرفته 

منم تا الان اصلا نگرفتم 

شنبه قراره بیاد، کنار هم دیگه هم میشینیم 

من چیکار کنم ؟ میترسم منم بگیرم؟ 

نشین کنارش.بعضی مواقع طرف ممکنه بازم آبله مرغون بگیره 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان میزمون مشترکه خواهد بود بعد از دو هفته این امکان داره م از اون محیط که میزم هست باز بگیرم؟

یسسس .امکانش فراوانه

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

انقدر از آبله میترسم الان میخوام از دبیرستانمون انصراف بدم

نمی‌خواد برا یه آبله انصراف بدی ..به معلمان بگو براش ازاین صندلی های تک نفره بزارن یه گوشه ی کلاس و ماسک بزنه 

اسی من ۱۸ سالمه تاحالا آبله نگرفتممیگن آبله توی بزرگی خیلی سختهبنظرت ممکنه بگیرم؟یا شایدم نگیرم؟😂

منم 17 سالگی آبله مرغون گرفتم، داغون شدم، چند روز اولش که دونه می‌ریخت بیرون بخصوص توی صورتم آنقدر میسوخت انگار آتیش گرفته بود با کله میرفتم توی با کولر، اون موقع تیرماه بود کولر روشن بود، خیلیییی هم پر دونه زدم حتی توی دهنم دونه زد

الان میزمون مشترکه خواهد بود بعد از دو هفته این امکان داره م از اون محیط که میزم هست باز بگیرم؟

منم دبیرستان بودم یادمه بعد از عید یکی از بچه ها آبله گرفت دو هفته نیومد مدرسه، بعد از دو هفته اومد، آخرای سال بود امتحان های آخر سال رو دادیم بعد یه جشن پایان تحصیلی گرفتیم خونه ی همین همکلاسی که آبله گرفته بود، حدودا دو ماهی دیگه گذشته بود از آبله ش، منم رفتم جشن برگشتم خونه آخر شب تب کردم فرداش دونه ریختم بیرون فهمیدم آبله گرفتم