imhamam مدیر عضویت: 1401/11/14 تعداد پست: 8838 عنوان من فوبیای خون دارم ولی | مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 22 پست اگه خدا بخواد باید آزمایش خون قبل بله برون رو بدمدست و پاهام بی حس میشه وقتی ازم خون میگیرن چیکار کنم اونجا نگن چقدر لوسه یا تازه عروس بازی در میاره و... اصلا ربطی قه این چیزا نداره میترسم 1404/09/07 | 06:03 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آریامیس عضویت: 1404/07/08 تعداد پست: 1630 مرسی عزیزم ولی دیدم بعضیا میان تو اتاق بعضیا رو آروم به پرستار بگو جز مامانت یا خواهرت کسی میاد تو
فرفرررری_جون عضویت: 1404/05/12 تعداد پست: 3904 مرسی عزیزم میترسم حالم بد شه بگن الکی اینجوری میکنه 😂 ن یچی شیرین ببر و آب معدنی موقع ازمایش ب دستت نگاه نکن. ازدواج شروع ازمایشاس😄 🤣 شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️
فرفرررری_جون عضویت: 1404/05/12 تعداد پست: 3904 منم فقط ادرار دادم وااا من ک تا حالا نشنیدم و ندیدم شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️
فاطمه_ژرف_اندیش عضویت: 1400/09/15 تعداد پست: 1576 اگر دکتر نیاز ببینه میگیرند عزیزم مثلاً اگر سابقه مینور توی خانواده باشه یا گروه خونی منفی آها..نمیدونستم عزیزم. ممنون که گفتین شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
فاطمه_ژرف_اندیش عضویت: 1400/09/15 تعداد پست: 1576 کی گفتههه🤣مگه تست اعتیاده؟ خون میگیرن ببینن خونشون ب هم میخوره یا نه🤣فاطمه خانم آقایی؟🤣🤣 نه گل آقا نیستم.اخه من یبار دیدم اقا فقط ازمایش خون داد...برم بررسی کنم ببینم جریان چی بود... ولی اون شماره یک و هردو.. ... شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
لبابابلفایل عضویت: 1402/12/16 تعداد پست: 27 اگر دکتر نیاز ببینه میگیرند عزیزم مثلاً اگر سابقه مینور توی خانواده باشه یا گروه خونی منفی من پانیک دارم الان اومد سراغم