2789

راستش حسی که به خودم دارم اینه 

نمیگم زشت زشتم 

ولی خب کاملاً معمولیم 

قدم متوسط هیکلمم متوسط توپرم که یکمم بدنم بهم ریخته الان سر هورمونام

تا الان همه پیشنهاد های آشنایی و ازدواج و هرچی داشتم و به هیچکدوم اوکی تدادم همه مورد های خوبی بودن ظاهری که من حس میکردم ازم سر ممکنه باشن

دوستم میگه تو سر افسردگی گذشتت اعتماد به نفستو از دست دادی وگرنه یکی از بهترین هایی و هرکس نزدیکت شه وایب خوبتو میگیره اما بازم باور نمی‌کنم

حالا اینا واسم مهم نیست 

الان که راستش همکلاسیم بهم علاقمند شده یکی از خوشتیپ ترین پسرهای ورودی ماست واقعا جزو بهترین هاست ، قد بلند چشم ابرو مشکی خوشتیپ که همیشه تیپ کلاسیک بزنه 

این هم باعث شده اعتماد به نفس بگیرم ،هم همش خودمو با بقیه دخترای کلاس مقایسه می‌کنم میگم چرا واسه اونا نرفت جلو ، هی با خودم میگم اون از من سره چرا دخترای خوشگل تر رو انتخاب نکرد مگه من چی دارم نکنه بعدا اینو بزنه تو سرم، نکنه اگه باهاش وارد رابطه شم بقیه چشمشون دنبالش باشه 

و با خودم درگیرم کلا 

اون اولا که اصلا باورم نمیشد این ازم خوشش اومده میگفتم محاله یه درصدم فکر نمی‌کردم 

اینو قبول دارم که از اوناییم وایب امنیت و آرامش میدم به آدما ولی بازم میگم چرا من 

یعنی ممکنه پسرا عاشق یه دختر معمولی ولی با همچین وایبی شن؟

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من تاحالا هیچ پیشنهادی نداشتم😁☹️

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
من تاحالا هیچ پیشنهادی نداشتم😁☹️

به موقعش میاد سمتت عزیزم ❤️ 

باید رها کرد تا به موقعش ادمش بیاد سمتمون

من خودمم هنوز از این آقا مطمین نیستم 

به موقعش میاد سمتت عزیزم ❤️ باید رها کرد تا به موقعش ادمش بیاد سمتمونمن خودمم هنوز از این آقا مطمین ...

برام مهم نیس گلم الان هیچ حسی به جنس مخالف ندارم

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
حالا واقعا به خودت متکی نیستی؟ اعتماد به نفست در چه حده

از ظاهرم ایراد میگیرم دائماً که فلانم بهمانم 

حتی گاهی شخصیت خودمم زیر سوال میبرم 

ولی خب نقطه قوتم برخورد خوبم با ادماست و ادبم که همیشه فکر میکنم اگه جایی محبوبم سر همینه