2777
2789
عنوان

کیا دو یا سه تا دختر دارن ❓❓❓ بیایننن یه سوال ازتون ❓

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 26 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب نیا تو تاپیکم اختیار تاپیک خودمم ندارم انگار 😑😒

هیچ وقت نیومدم توی تاپیکت ولی این بار اومدم ببینم خسته نشدی یا جوابی که میخواستی رو نگرفتی که این همه تاپیک میزنی 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

اینکه چنین احساسی داشته باشی عادیه ولی باید مدیریت کنی که بچه ها فکر نکنن بینشون فرق میذاری 

تبعیض بزرگترین ظلمیه که پدر و مادر میتونن در حق بچه هاشون انجام بدند

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
من دوتا دختر دارم دوتاشونو به یک اندازه دوست دارم،ولی خوب دختر کوچیکم چهار سالشه مهر و محبت کلامی بی ...

اشتباه میکنید اتفاقا 

دختر تا هر سنی باشه به اندازه همون اول احتیاج داره به محبت کلامی 

قطعا دختر بزرگتون به روی خودش نمیاره هم ناراحت میشه

اشتباه میکنید اتفاقا دختر تا هر سنی باشه به اندازه همون اول احتیاج داره به محبت کلامی قطعا دختر بزرگ ...

نگفتم که بهش محبت نمیکنم ولی خوب دختر چهار ساله ام بیشتر میاد بغلم ومن هم میتونم بغلش کنم چرا ببرمش ولی خوب دختر بزرگم از من قد بلندتر ودرشتره اونم بغل میکنم ولی دیگه مثل دختر کوچیکه از من اویزون نیست

آها یعنی اونم دیگه زیاد به شما وابسته نیست ؟

دخترم عاشق برادرا و خواهرش هست هر چهارتا بچه ام انگار من نامادری هستم اینقدر که همو دوست دارن منو ندارن،همیشه رازدار هم هستن همیشه پشت همو میگیرن همش به هم ابراز محبت می‌کنن ،دختر کوچیکم هم چون من کارهاشو میکنم فعلا بهم وابسته هست ولی اونم خواهر وبرادراشو از من بیشتر دوست داره